Torpeda Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 pisac czy sajacys ludziki z okoli radomsko-belchatow-piotrkow i czy znaci ejakies ciekawe trasy jak tak to prosze piszcie:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popek Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Nom ja jestem z Radomska moge ci polecic góre Chełmo czy jakos tak obok miejscowosci o tej samej nazwie w strone Przedborza zaraz za Kobielami Wieklimi. Ja jeżdze tam jak mam troche wolnego to jest jakies 23 km w jedna strone z Radomska tak mi sie wydaje :surprised:Jest mniejsza od góry kamieńsk ale jest i tak wdecha jest gdzie pozjeżdzac i pozwiedzac kopalnie piaskowca sa dookoła niej.Polecam ci i wszystkimcztyajacym ten post! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesik_w Napisano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 A ja jestem z Pajęczna- polecam Ci Załęczański Park Krajobrazowy- jest w super na rower. A z Kamieńska można tam dojechać autobusem (kierowcy bez problemu pozwalają zabrać rower do bagażnika). PDobrze oznaczone trasy. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.