Szymonixx Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Po długiej przerwie witam wszystkim Forumowiczów Mam zamiar wymienić tylni hamulec tarczowy, ponieważ ten już jest nieco zepsuty. Nie wiem jednak jaki dokładnie. Jeżdżę w dircie, niezbyt agresywnie, więc jakiegoś super sprzętu nie potrzebuję, jednak musi być na poziomie. Kwota jaką dysponuje to około 300 złotych. Hamulec najlepiej tarczowy linkowy. Za pomoc z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franiuu Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Jedyne, co przychodzi mi do głowy, to Avid BB7. Kasy zostanie też na klocki, nowe pancerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonixx Napisano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Hmm, dzięki. Najprawdopodobniej kupiłbym z tarczą 160. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franiuu Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 http://allegro.pl/hamulec-avid-bb7-160mm-adaptery-przod-tyl-2011-i2190092454.html Razem z tarczą Avida. Spokojnie się zmieścisz w 300zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonixx Napisano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dziękuję za pomoc, chyba niedługo kupię ten hamulec, bo opinie są pozytywne. Tam na allegro nie trzeba dokupywać żadnych dodatkowych części, no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil515 Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Z tego co przeczytałem na aukcji, to nie ma tam klamki hamulcowej. Więc musiałbyś jakąś wybrać. Ja osobiście polecam Avid FR5. Świetna, lekka i prosta klamka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stpman Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Brakuje jeszcze klucza imbusowego, linki i pancerza gwoli ścisłość, Swoją drogą wieść gminna niesie, że to najlepsza mechaniczna tarczówka na świecie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonixx Napisano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Linki i pancerze swoją droga, oczywiście dokupię. A klucze imbusowe posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.