Skocz do zawartości

[rower] Merida Road Race Lite 901-COM 2012 r.

Godlas88

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Piszę ponieważ potrzebuję rady osób troche bardziej doświadczonych odemnie apropo wspomnianej szosy w tytule - czy jest to dobry wybór jak na początek, dodam że do tej pory jeżdziłem na szosie a'la retro, chciałbym sie teraz przesiąść no coś bardziej "wydajnego" i ten o to model mam na oku (Road Race Lite 901-COM) cena za szose jaką mi powiedzieli to 3349,00PLN Rowery Merida - rowery, części, osprzęt, akcesoria rowerowe - producent i dystrybutor rowerów

Prosze o rady.

Pozdrawiam

Hej,

Osobiście mam 904. Rama spisuje się dobrze. Co do napędu proponował bym jednak coś od Tiagry w górę. Około 1000 pln taniej możesz dostać używkę w dobrym stanie na lepszym osprzęcie niż Sora.

3300 za sore to porażka. Jeśli nie zależy Ci przesadnie na znanej marce ( co wcale nie oznacza, że lepszej) i pasuje Ci rozmiar przyglądnij się rowerowi w linku poniżej. Za podobną cenę masz pełną ultegrę a to już ogromna różnica.

http://allegro.pl/okazja-szosowka-eybl-ktm-caly-na-ultegra-60-ceny-i2209042907.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...