mazur1238567 Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 siema mam zamiar kupic avida juicy 7 lub hayesa el camino co polecacie jak doswiadczenia mieliscie z tymi hamplami dzieki :034: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 "Zasady pisania nowych tematów" - tytuł tematu był nieprawidłowy; brak " [ ] ". Miałeś już podawany ten link :) Pierwsze ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Oba to solidne hample z wyzszej polki i z obu na pewno bedziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacke Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Jakosciowo sa na bardzo podobnym poziomie. Mi wizualnie duzo bardziej sie podobaja avidy. Jednak sklep w ktorym kupowalem rower jest dystrybutorem avida- zawsze mam dobry serwis . Pomysl nad 5`tkami. Roznia sie brakiem pokretelka przy manetkach co jest zbytecznym bajerem w takich hamulcach... Tez myslalem o 7kach ale jak sie pobawilem to stwierdzilem ze nie warto. Zaoszczedzona kase zainwestuj w cos innego a nie pozalujesz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.