szewczykluk Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Witam z racji korzystnej ceny zastanawiam sie nad tymi amorami - mozecie cos doradzic - jazda teren w 70%, waga 87 kg;)dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 16 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 · Ukryte przez durnykot, 16 Marca 2012 - OT Ukryte przez durnykot, 16 Marca 2012 - OT Jeżeli to Twoja aukcja: http://allegro.pl/show_item.php?item=2210749867 to szukasz Reby. Skąd ta zmiana. Bądź konsekwentny bo tracisz wiarygodność (przynajmniej u mnie) jeżeli chodzi o zakup/sprzedaż. Jeżeli to moja obsesja - przepraszam. Odnośnik do komentarza
szewczykluk Napisano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 · Ukryte przez durnykot, 16 Marca 2012 - OT Ukryte przez durnykot, 16 Marca 2012 - OT aukcja jest na allegro a ja mam 100% pozytywow wiec o co ci biega??i dlaczego podwazasz moja wiarygodnosc?z gory dziekuje KOLEGO a co sie tyczy tak szukam reby ale znajdz mi uzywana rebe w dobrym stanie do 700 zeta?poki co takowej nie ma wiec alternatywa jest epicon lub drake - oba w cenie do 700 zeta epicon nowy drake idealny, i dziekuje za jakze pomocny post w zakupie Odnośnik do komentarza
Mod Team michuuu Napisano 16 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 · Ukryte przez durnykot, 16 Marca 2012 - OT Ukryte przez durnykot, 16 Marca 2012 - OT Przeprosiłem jeżeli moje podejrzenia są bezpodstawne. Ale na tym forum było już tyle wałków że mam nadczynność. Jeżeli moderatorzy uznają moją wypowiedź jako psującą dobre imię autora - proszę o usunięcie postu. Odnośnik do komentarza
szewczykluk Napisano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 · Ukryte przez durnykot, 16 Marca 2012 - OT Ukryte przez durnykot, 16 Marca 2012 - OT na tym forum juz sprzedalem kilka rzeczy wiec niech wypowiedza sie ci co zakupili;)jesli az takie masz watpliwosci - jak rowniez zaznaczam opcje odbior osobisty, a jesli masz az takie dobre serce znajdz mi amora;) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.