wasper Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Witam, mam zamiar kupic Unibike Flite - 2599zł lub Evo 29'' - 2499zł (gdyz jestem wysoki - 193cm). Różnią się one chyba tylko wlasnie hamulcami i stąd moje zapytanie czy różncia miedzy nimi jest az tak duza ze opłaca sie dopłacic do flite 100 zł rezygnujac rownoczesnie z wiekszego komfortu jazdy jaki zapewno bede mial przy moim wzroscie na Evo 29" Poza tym chyba 29" sa drozsze niz 26" i w tym przypadku roznia sie tylko tym hamulcem ( a moze nie tylko?) wiec chyba oplaca sie kupic ego evo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Różnica jest też w elementach napędu i piastach na korzyść dla Flite'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasper Napisano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ok dzieki za info, wiec pewnie wezme flite z wieksza rama 21 lub 23 Różnica jest też w elementach napędu i piastach na korzyść dla Flite'a Jeszcze jedno pytanie czy ta roznica bedzie odczuwalna w jezdzie albo w jakis inny sposob? (np. wolniejsze zuzywanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.