bigos97 Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Witam. Szukam ramy dla siebie zamiast mojej ( author classic 2010 ). Rama powinna posiadać mocowania na tarcze i vki. Kolor najlepiej czarny, Mam 182 wzrostu i dobrze mi się jeździ na 21". Przy okazji ile może być warta moja stara rama ? lekko po rysana w okolicy pancerzy. W nowej ramie dobrze by było gdyby były stary już założone a mi pozostało by wbicie bieżni tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjtryb Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Świetna rama za przystępną cene i co najważniejsze czarny mat Rozmiar 20, idealny dla ciebie: Rama Accent SHANNON 2010 ť Części i Akcesoria ť Ramy ť Accent Do ramy dokupisz porządne stery ahead, chyba że stare są w porządku.. Najlepiej wrzuć zdjęcia ramy, będzie łatwiej wycenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.