Piotrek111 Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Witam Otóż poszukuje planu wycieczki do Ostravy, w szczególności interesuje mnie mapa lub chociaż nazwy miejscowości przez które przebiega trasa. Szukałem w internecie lecz nic nie znalazłem, więc proszę Was o pomoc. Jej początek ma być mniej-więcej w okolicach Chałupek ponieważ orientacyjnie w tych okolicach będę przekraczał granicę. Proszę o pomoc i pozdrawiam Piotrek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 tylko nie jedż, główną ekspresówką do Ostravy, koszmar cyklisty ze ślimakami i tirami na plecach. teraz do Łazisk jest tam autostrada, ale nią nie wolno, po za tym po polskiej stronie jeszcze jej nie ma. spróbuj się przebijać wioskami równolegle do głównej. Ale to Śląsk więc można oszaleć kręcąc się w kółko. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 dovectra dzięki bardzo. Może macie jakieś inne trasy do ciekawych miejsc w Czechach? Czekam na inne sugestie, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corsarz Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Cześć, Skorzystaj z mapy => www.mapy.cz ustaw sobie turystyczną i włącz opcje cyklotrasy. W odpowiedniej skali będziesz widział trasy rowerowe. Możesz tam sobie wyznaczyć trasę i obejrzeć profil wysokościowy. Udanej wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 21 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 O jestem uratowany, dziękówa corsarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man222 Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Cześć, Skorzystaj z mapy => www.mapy.cz ustaw sobie turystyczną i włącz opcje cyklotrasy. W odpowiedniej skali będziesz widział trasy rowerowe. Możesz tam sobie wyznaczyć trasę i obejrzeć profil wysokościowy. Udanej wycieczki A jest taka mapa zeby sobie tak ustawic trase tylko ze w polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 21 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 man22 wpisz w google "mapy rowerowe" i wyskoczy kilka stron do planowania tras. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man222 Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.