Spider Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam! Czy ktoś wie co to za model Bell'a? Nie jestem w stanie podać żadnych oznaczeń ,koleś sprzedaje na allegro ale on też nie jest w stanie podać modelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Masz fotke z boku ?? zeby bylo widac tyl - bardziej po budowie tylu mozna poznac co to za model. To nie jest nowka prawda ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 3 Marca 2006 Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 To musi być jakiś stary model...sądzę tak po logo w starym stylu :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 niestety nie mam zdjęcia z boku ....też mi sie wydaję że to dosć stary model bo ma inaczej logo umieszczone ,inne wloty powietrza i cut zmieniony daszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 3 Marca 2006 Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Za ile go sprzedaje nie lepiej poszukać czegoś nowego. Używany i to jeszcze tak długo że koleś nie wie co to, to kiepska propozycja. Szukaj nwych kasków np z Authora są tanie kaski już za 60zł i mnóstwo innych firm...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.