Cox Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 przez chwile chyba cię widziałem koło schroniska, około południa, moze poźniej, myle się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Dobrze Cox`u że pokazaliście nam dzisiaj ten nowy fragment czarnego trawersu. Chyba jeden z lepszych odcinków na singlu xD Mieliśmy go dwa razy przejechać ale za dużo dryłowania potem było pod górkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 A może zrobimy wyjazd forumowski na rychleby>? na 99 % jadę w sobotę z Tobo i kuzynem właśnie w Rychleby, zastanówcie się - fajnie byłoby pojeździć tam większą grupką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 przez chwile chyba cię widziałem koło schroniska, około południa, moze poźniej, myle się ? Którego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 wiesz co, też planowalismy (podczas wczorajszego jezdzenia) wyjazd w nastepny weekend rychlebskie sciezki , tylko ża ja się zastanawiam bo mi się tam na ht niespacialnie przyjemnie jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Heh trochę nas na tym Singlu w niedzielę było Nowy fragment czarnego szlaku - mega! Co do rychlebskich - na fulu 100/100 też wspaniale nie idzie, ale jaki człowiek zadowolony (i wymęczony fizycznie i psychicznie) jak przejedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Jak tam trasy? Jest pewność, ze na majowki będzie juz w miarę such i bez śniegu? Cos porobiło od wakacji? Widziałem w Czerniawie Zdrój zjazd na lewo na nowa pętlę, mostek i koniec. Cos tam dalej jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Można tam płacić złotówkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Oczywiście, że można. Czasami tylko jest drożej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ponawiam pytanie. Dużo jeszcze sniegu leży? Pogoda sprzyja roztopom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zws Napisano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Wszyscy lubimy Singltrek i chcemy by projekt dalej się rozwijał. Myślę, że w zamian za mnóstwo pozytywnych wrażeń, jakie nam daje praktycznie za darmo, warto byłoby oddać głos w konkursie "Polska Pięknieje": http://www.polskapieknieje.gov.pl/projekt/ttm_2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WoWojtek Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ponawiam pytanie. Dużo jeszcze sniegu leży? Pogoda sprzyja roztopom. http://www.singltrekpodsmrkem.cz/jeste-porad-pod-snehem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zws Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Dużo jeszcze sniegu leży? Pogoda sprzyja roztopom. Tu można zerknąć na pogodę i w kamerki w pobliżu: http://www.rower.antemon.pl/pogoda/swieradow/swieradow.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zws Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Jak tam trasy? Dzisiejszy (t.j. 11.04.2013r.) widok na dojazd do pętli "Zajęcznik", w pobliżu kolei gondolowej: oraz pierwsza sekcja "Pod Młynicą" - początek trasy: Mimo, że wygląda obiecująco, są fragmenty, gdzie nie ma szans pokonania tego na kole. Ale jeśli temperatury się utrzymają, na majówkę jest nadzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WoWojtek Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Oficjalne otwarcie 27 kwietnia http://www.singltrekpodsmrkem.cz/zahajeni-sezony-2013/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Wczoraj parę osób widziałem. Miejscami mega błotniście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Byłem dzisiaj, z tym, że jedynie na zielonym i niebieskim szlaku. Ogólnie super, śniegu nie ma już prawie w ogóle, ale za to jest sporo kałuż (na niebieskim) Gdzieś tak w połowie trasy zaczęło pojawiać się sporo wody i ostro zwalniałem, pod koniec to już błotko było, ale ogólnie jeszcze z tydzień i będzie super. Fajnie przejechać się tak w środku tygodnia, trasa pusta, spotkałem jedynie dwóch Niemców :-) Kto wybiera się na otwarcie w niedzielę 27 kwietnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Sobota jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 faktycznie, nie wiem jak ja to sprawdzałem, wszystkim znajomym już powiedziałem, że to w niedzielę mimo wszystko - wybiera się ktoś w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Do majówek powinno byc juz bez niego nie? Tylko pogodę zapowiadają dziką. 30.05 - 25*C, 1.05 - 5*C deszcze, 2.05 - 11*C deszcz, potem lepiej. Ale mam gorszy problem. Skasowali pociągi z Jeleniej do Szklarskiej bo remontują linię. I jak teraz dostać sie z Wrocławia do Świeradowa i powrotem? Albo chociaż do Szklarskiej? Z 3 rowerami wezną nas do utobusu? Tam nawet nie ma jak wsadzić roweru, zeby bezpiecznie dojechał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Jeżeli z Wrocławia chcesz jechać pociągiem, to możesz wysiąść w Gryfowie Śląskim. Stąd do Świeradowa jest mniej więcej taka sama odległość, jak ze Szklarskiej. Jeżeli nie będziesz miał wielkich tobołów, to spokojnie te kilkanaście km na rowerku można przejechać. Chyba, że po wyjściu z pociągu od razu chcesz mieć nocleg, bez dojazdu, to w Gryfowie to tak średnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ja jestem z Gryfowa :] Do Singltreka stąd masz troszkę poniżej 25km jadąc przez Mirsk i Czerniawę Słyszeliście co będzie na otwarciu w sobotę? Przyjeżdża tir z Authorami i Agang i będzie można wypożyczyć ich rowerki za darmo na godzinę Lub 480 koron na cały dzień, oj szykuje się super impreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ma też być degustacja miodu pitnego Z jednej strony zapowiada się naprawdę ciekawie, z drugiej może być bardzo ciasno na ścieżkach, bo ludzie wyposzczeni długą zimą A jak są tłumy, to poszaleć się nie da. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Impreza super, ale trzeba się z tym zgodzić, że na pewno nie będzie można poszaleć, bo ludzi będzie mnóstwo. W sezonie jest sporo, a co dopiero na otwarciu. Ja jutro się tam wybiorę, to może samemu trochę poszaleję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Witam - daj znac jak z przejezdnoscia szlakow i czy nie ma zadnych niemilych niespodzianek bo w czwartek dwa ibisy planuja kontrolny crusing wiec relacja z pierwszej reki bedzie mile widziana Pozdrawiam Michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.