KlaWisz18 Napisano 14 Marca 2012 Napisano 14 Marca 2012 Witam, do tej pory jeździłem na Scott'cie sportsterze p3 na Deore, ale ty byl taki cross, chcialbym go wymienić na MTB. Mam w planach sprzedaż Scotta , dołożenie kasy i zakup MTB'ka. Dziś miałem okazje kupić Authora za 2800zł, osprzet na xt ( klamko-manetki, korba, przerzutki, piasty) hamulce tarczowe pneumatyczne, zaciski shimano, rowerek lekki i nie bardzo zniszczony, mysle ze około 9.5kg wazy, amor Marzocchi mz comp.... opłaca sie, czy srednio? klamko-manetki mnie odstraszaja troche, a tak to rower bardzo niepozorny, bo wyglada srednio, a tak to osprzet swietny, tylko ze wyglad sredni, bo ma juz pare lat... z tego co pamiętam to Rowerek zbudowany jest na Ramie Authora Introvert'a... Czy bardziej oplaca sie kupic nowszy rower na slx niz starszy na xt.? może macie jakieś inne propozycje? Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam, KlaWisz.
kar268 Napisano 14 Marca 2012 Napisano 14 Marca 2012 Stary XT i nowy SLX to praktycznie to samo dużo się nie różnią wykonaniem i jakością . A co do hebli nie ma pneumatycznych a raczej hydrauliczne
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.