TREKxBK Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 chciałabym sobie kupić lemondkę do roweru szosowego (nie thriatlonowa), ale takiego sprzętu niema raczej zbyt dużo... jedyny model który znalazłam to: http://www.bikeoholic.com/product_info.php...products_id=613 właśnie czegoś takiego szukam, ale nie wie może ktoś czasem gdzie można znaleźć jakiś tańszy model? (w okolicach 250zł)... nie chodzi mi o aukje typu allegro, wolałabym raczej ją kupić w sklepie (internetowym lub "normalnym") w sklepie nie pytam bo jest troche daleko i nie mam czasu tam jechać na razie, a zresztą i tak trzebaby było zamawiać (tylko najpierw muszę wiedzieć co...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teddo Napisano 3 Marca 2006 Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Jakie są różnice między lemondką do roweru triathlonowego a do roweru szosowego????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomgag Napisano 3 Marca 2006 Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Nalezy rozgraniczyć triathlon gdzie jest dopuszczony drafting i triathlon gdzie nie wolno jezdzic po "kole". Lemondaka szosowa - do jazdy na czas może być dłuższa 9jak wiadać w trakcie relacji. Tak samo w triathlonach gdzie nie wolno jezdzić jeden za drugim. Wtriathlonach gdzie jazda w grupie jest dozwolona, to lemondka nie może wystawać po za linię klamek hamulcowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbike Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Tutaj masz tanią i dobrą alternatywe: http://www.allegro.pl/item89526555_nowy_le...lnie_tanio.html pozdrawiam Adi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Sam kiedyś czegoś takiego szukałem ale na szczęście się rozmyśliłem... W wawce obok metra politechnika jest kilka sklepów rowerowych(zapomniałem nazwy ulicy) naprzeciwko zarządu PZŁ... Jest tam też dobry sklep z częściami rowerowymi. na pewno mają takowe bajery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Nowowiejska :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TREKxBK Napisano 5 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 no tak... ale ja mieszkam ze 350km od Warszawy... wiec chyba raczej tam nie wpadne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 jezeli na allegro wystawia to mkbike to na http://www.mkbike.com.pl/ powinni miec:> bo to ich sklep:D Pozdrawiam PoleK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cath Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ja mam cos takiego na sprzedaż. Marka Profile. Fotka w załaczniku. Cena 70zł, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.