Skocz do zawartości

[lemondka] - jaką kupić

TREKxBK

Rekomendowane odpowiedzi

chciałabym sobie kupić lemondkę do roweru szosowego (nie thriatlonowa), ale takiego sprzętu niema raczej zbyt dużo... jedyny model który znalazłam to:

http://www.bikeoholic.com/product_info.php...products_id=613

właśnie czegoś takiego szukam, ale nie wie może ktoś czasem gdzie można znaleźć jakiś tańszy model? (w okolicach 250zł)...

nie chodzi mi o aukje typu allegro, wolałabym raczej ją kupić w sklepie (internetowym lub "normalnym")

w sklepie nie pytam bo jest troche daleko i nie mam czasu tam jechać na razie, a zresztą i tak trzebaby było zamawiać (tylko najpierw muszę wiedzieć co...)

Nalezy rozgraniczyć triathlon gdzie jest dopuszczony drafting i triathlon gdzie nie wolno jezdzic po "kole".

Lemondaka szosowa - do jazdy na czas może być dłuższa 9jak wiadać w trakcie relacji. Tak samo w triathlonach gdzie nie wolno jezdzić jeden za drugim. Wtriathlonach gdzie jazda w grupie jest dozwolona, to lemondka nie może wystawać po za linię klamek hamulcowych.

Sam kiedyś czegoś takiego szukałem ale na szczęście się rozmyśliłem...

W wawce obok metra politechnika jest kilka sklepów rowerowych(zapomniałem nazwy ulicy) naprzeciwko zarządu PZŁ...

Jest tam też dobry sklep z częściami rowerowymi. na pewno mają takowe bajery

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...