ruferzyk Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Mam troche głupie pytanie. Jaki jest symbol śrub do tarcz na 6 śrub? Chciałem kupić w zwykłym sklepie ze śrubkami i nie wiem o jakie prosić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 wątpie byś kupił bo one muszą mieć niskie łepki by nie rysowały widelca a co do rozmiaru to na 90% m5x10 będą ok (m5 chyba bo 10mm na 100 starczy bo wtedy masz 8mm w piaście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Zgadza się - M5 x 10 będą dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aquarius Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Tylko nie kupuj zwykłych budowlanych. Do odpowiedzialnego elementu jak hamulce powinny mieć cechowaną klasę wytrzymałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Dokładnie najlepiej poproś w jakimś serwisie rowerowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Bez przesady, są śruby aluminiowe do tarcz (chociaż zaleca się używanie pół na pół z tytanowymi/stalowymi to niektórzy mają wszystkie alu w tarczach i zaciskach i żyją), więc raczej każda stalowa wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.