Gość Babencja Aga Napisano 2 Marca 2006 Napisano 2 Marca 2006 Witam :)jesli ktos tez ma takiego samego bzika na punkcie rowerkow i wypraw to zapraszam na wspolne rozkrecenie, a na wakacje komkretna wyprawe. Milo jest z kims pojezdic i wieksza mobilizacja, a jakie pomysly:)moje gg 4190516 pozdrawim i milego rowerkowania.
Jarod Napisano 3 Marca 2006 Napisano 3 Marca 2006 Ja jestem ze Świdnicy ale z braku czasu najczęściej jeżdże krótkie jazdy od 1h do 4h, czasem coś dłuzszego, a na wyprawe się nie pisze Ale można w okolicach pokręcic tylko ja wole jak troche cieplej...
Babencja Napisano 4 Marca 2006 Napisano 4 Marca 2006 Hejka :)dzieki za odpowiedz i jesli bedziesz mial ochode pojezdzic to zagadajmy sie na gg zawsze jestem do 15 i w swidnicy rowniez pozdrawim i do szybkiego rowerkowania
radosuaf Napisano 13 Marca 2006 Napisano 13 Marca 2006 Kurde, za każdym razem jak jestem w Świdni, próbuję zmusić się do pójścia na rower, ale po prostu nie daję rady... Temperatura skutecznie mnie odstrasza...
mischa Napisano 29 Marca 2006 Napisano 29 Marca 2006 pozdrowienia Babencja od Czarnej z Kamiennej Góry..hehe
Gość Gość_babencja_* Napisano 31 Marca 2006 Napisano 31 Marca 2006 pozdrowienia Babencja od Czarnej z Kamiennej Góry..hehe Dzieki bardzo:))i jak tam sie zjawie to porowerkujemy i objedziemy te wasze terenki bo jest warto!!pozdrawionka dla wszystkich rowerkowo kamiennych bikerow i bikerek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.