mirage Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 W sobotę pracuje więc na Dwór Mazowiecki nie pojadę ;( a co do Chorzeli to na mazovi z transportem już ktoś się ogłosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 W sobotę pracuje więc na Dwór Mazowiecki nie pojadę ;( a co do Chorzeli to na mazovi z transportem już ktoś się ogłosił Kto?(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 na stronie mazovi więcej info... 7:30 z placu bankowego miejsce dla 2 rowerów i 2 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Już do tego doszedłem(-: Przemyśle sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Moja żona już uświadomiona, że w następną niedzielę również mnie nie ma Zatem Chorzele ! Co do dzisiejszego startu, to nie będę oryginalny. Wszystko zostało chyba już powiedziane. Można kląć na Zamanę, że urządził niepotrzebną ściemę na suchą trasę, ale Ci co zaliczyli ten bajzel będą go długo pamiętać i może nawet z uśmiechem. Co nas nie zabije ... Rower już wyszorowany, piwko zaliczone ... dobrej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 ja mam przerwe teraz do Olsztyna :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 @saf - u mnie plan jest aktualny, ale komplikuje go życie. Mam wyjazd z roboty w czwartek. Powinienem wyrobić się z powrotem na piątek wieczór, ale głowy nie dam. Dam natomiast znać w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Oby wątroba nie przypomniala Ci o sobie w sobotni poranek... Wysłane z mojego za pomocą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Moja wątroba jest już tak stara, że nic nie pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Wybiegnę trochę w przyszłość i się zapytam, czy na Olsztyn się ktoś szykuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 16 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 No, ja bym chętnie pojechał, tylko jak z transportem? Najwygodniej chyba byłoby pojechać pociągiem (?) dzień wcześniej, przenocować, wystartować i wrócić. Pytanie tylko ile to wyjdzie finansowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Szykuje sie na 99% na maraton do Olsztyna(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ja być może będę miał auto, więc jedną osobę mógłbym zabrać jak coś. http://www.dystans.org/Warszawa/Olsztyn do Olsztyna jest 212 km, więc pewnie trzeba będzie wcześnie wstać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Wlasnie jestem w Olsztynie. Trzeba liczyc sie z 3h jazdy i utrudnieniami pod Olsztynkiem. Pociag to bezsens, nie ma dobrego polaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Jak tam Sol, lecisz jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Szczegóły w sygnaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Oj, no to szybkiego powrotu do zdrowia ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 kolejny zawodnik dodany do FR Team ; fstyt siem pszysnać ale na moim terenie będziecie mieli okazję skopać mi tłuste cztery litery. Mały przeciek - trasę można będzie porównać do Chorzel ale będzie więcej błocka, mniej szybkich płaskich odcinków i bardziej interwałowo. Jeśli leśnictwo wyrówna część rozjechanych przez zrywkę drzewa dróg leśnych to będzie też technicznie. Będę po kryjomu dawał znać o trasie i skali trudności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 No to po Olsztynie warto by było, co byś swoje tłuste cztery litery pofatygował i gdzie poza ten Olsztyn ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 24 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 pewnie tak Safian wspominałeś o noclegach - jak coś to dawaj znać to pomogę z kwaterami. Sam nie zaproponuję bo mam za mało kwadratów, ale za kilka lat jak będziemy już mieli duże brzuchy to może się przeniosę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 wybiera się ktoś z was autkiem do Olsztyna...??? chętnie pojechałbym na maraton ale jeśli nie znajdę jakiegoś transportu to zostaje w wawie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Jak najmnniej P#%$^$^go błota. Za wszelkie przecieki będziemy wdzięczni, rozumiem, że w Chorzeli jechałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 24 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 na weekendzie obskoczę trasę dwa razy i zobaczymy jak będzie z tym błotem. Chorzel nie jechałem bo kompletnie się spłukałem na wideł i koła w zjazdówce i miałem tyle co 20 litrów w baku i wykupione posiłki w pracy Ale zdarza mi się tam z chłopakami podskoczyć samochodem i pojeździć na tych "morderczych górkach". Olsztyńska trasa jest ciekawsza, bo w Chorzelach jest kilka stromych pagórków i trasa na siłę była urozmaicana. U mnie natomiast na siłę trzeba szukać płaskich odcinków(z wyjątkiem asfaltów) Po wszystkim zapraszam na bikepark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Wybiera się ktoś z was na tegoroczną gwiazdę mazurską...??? jak wygląda sytuacja z noclegiem, czy jest zagwarantowane jakieś pole namiotowe albo jakiś nocleg..??? prosiłbym o odpowiedź kogoś kto bardziej się orientuje w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Ok, to czas na deklaracje, kto sie wybiera do Olsztyna i jak planuje tam dojechac? Ja startuje w sobote rano, pociag z Warszawy do Olsztyna bezposredni o 7:08 (o 11:00 dojazd). Jade z dziewczyna, zwiedzamy Olsztyn, bierzemy nocleg. W niedziele po maratonie o 18:00 jest pociag powrotny tez bez przesiadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.