Mod Team safian Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Wyniki z PB i sektory są tu: Bikermania - Twoje miejsce w peletonie Poland Bike Oficjalne wyniki trochę odbiegają od tamtych, ja mam 5 pozycji wyżej, chłopaki też polecieli wyżej, udało się wywalczyć 3/4 sektor, w Nowym Dworze trzeba się bardziej postarać chłopaki W klasyfikacji drużynowej 33/91, nieźle, chociaż gdyby Sol był z nami to mielibyśmy z 10 miejsc więcej ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Ja na Nowy Dwór nie dam rady jechać, będę miał pracujący weekend i nie mogę już tego zmienić . 15 kwietnia też pracuję, ale raczej uda mi się zamienić z kimś w grafiku, więc powinno być dobrze. Szkoda, bo Nowy Dwór, to o rzut beretem bym miał :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Ja mam NDM w kalendarzu. A w piątek Wolin, yeah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 kto się szykuje na błotny maraton? (-: tym razem chyba trza będzie poczekać do karchera(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Ja chetny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ok to w końcu kto jedzie do Piaseczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ok, dla osób, które nie wiedzą jak, bądź z innych pobudek nie zapisały się do naszego FR Teamu na Mazovii krótka instrukcja: 1) Logujemy się do Cyklopedii: http://www.cyklopedia.mazoviamtb.pl/profil.php?op=loginform 2) Wchodzimy w edycję danych: http://www.cyklopedia.mazoviamtb.pl/profil.php?op=edytujadres 3) Z listy drużyn (po prawej stronie napisu 'Drużyna' wybieramy 'FR Team' 4) Zmiany zatwierdzamy przyciskając na samym dole formularza przycisk 'Wprowadź' Od razu mówię, że osoby jadące FIT i zbierające mniej punktów niż osoby na dłuższych dystansach i tak nie zaniżają nam wyniku ze względu na to, że do klasyfikacji drużynowej brane pod uwagę są 4 osoby z największą liczbą punktów Co do PB to jeżeli ktoś już wcześniej startował i chciałby się zapisać to chyba musi pisać do orga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ok to w końcu kto jedzie do Piaseczna? Start opłacony to wypadało by być(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Wybiera się ktoś z was jutro do Piaseczna ogarnąć trasę ...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
worms Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja się wybieram i mam dylemat jaki dystans pojechać, drugi w moim życiu. Po ostatnim Mega Otwock do pracy nie poszedłem, może lepiej fit zaliczyć. Oczywiście wszyscy są tutaj zaprawieni w boju, więc wam zazdroszczę, szkoda że nie mam takich możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 zapisz sie do naszego teamu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
worms Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Już mam Team z Lotu, kolega z pracy mnie wciągnął, wiec póki co tam zostanę, dzięki za propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Oczywiście jadę Jak w Otwocku służę przechowalnią w aucie. Co do samej trasy w porównaniu do Otwocka, to nie ma się co stresować. Będzie szybko, płasko i może trochę mokro. Mega skrócone do 55km, a Fit raptem 24km - nie będzie gdzie się zmęczyć. Osobiście zaczynam łamać się nad Giga, ale myślę, że wyjdzie na rozjeździe co pojadę. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Jeżeli ktoś jutro ktoś nie jedzie samochodem, to z Piotrkiem umówiliśmy się o 9.00 na patelni, przy metrze Centrum, dojedziemy ~9.25 na Kabaty i stamtąd rowerami dojedziemy powolnym tempem do Piaseczna (-: Jeżeli ktoś chce z nami się zabrać, to albo 9.00 Centrum, albo 9.25-9.30 metro Kabaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ja jadę komunikacją z dziewczyną, autobusem z przystanku Poleczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Cześć, jutro też startuję w Piasecznie, mam pytanie: ma ktoś może z Was hak przerzutki do ramy Kross Level A4, A6, A8 z rocznika 2010/2011 ? Kolega dziś swój złamał, a jutro też planuje wystartować i jest bez haka. Jeśli ktoś taki ma, to znajomy jutro przed maratonem chętnie odkupi. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Nie kojarzę nikogo z forum regionalnego na kross'iwie. O tej porze masz jeszcze cień szansy na forum Mazovii. Masz konto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Konto mam, dzięki za odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Panowie, co taka cisza? No jak było, jak poszło? BTW - zaliczyłam dzisiaj OTB w tym samym miejscu co Safian, zreflektowałam się w porę, że to "ten dół" i skończyło się tylko na peelingu twarzy piaskiem z igłami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Hesus, ludzie - muszę postawić tam chorągiewkę Co do Mazovii to czuję spory niesmak, a imprezę ratował po prostu tzw. "klimat wyścigowy", obecny mimo wszystko. Możliwość spotkania się z innymi nieszczęśnikami (pozdro dla towarzyszy niedoli ). Niestety z Pomirotem nie osiągnęliśmy (jeszcze) zamierzonych celów sportowych. Z mojej strony zaważyła głupota strategii szosowej (jazda pierwsze 12 km solo zamiast w peletonie na i nie ukrywam, że brak szczęścia/zacięcia/umiejętności w błocie po piasty gdzie kilka razy wyprzedzali mnie ci sami ludzie. Wiadomo było, że na naprawdę dobry wynik nie ma co liczyć więc w drugiej połowie troszkę odpuściłem. Reszta chłopaków raczej też nie dała rady przebić się przez liczne bagna i nawyprzedzać dostatecznie dużo żywych przeszkód na awans do wyższego sektora choć było blisko. Warto było być choć z pewnością nie ze względu na trasę. Najlepiej jeśli wkleję swój spam z forum mazovii i odbiorę wybrankę z lotniska z zamiarem wieczornego tournee po stolicy celem odreagowania " No cóż - nie podobało mi się Na błoto można narzekać albo nie ale to ma w założeniu być wyścig. W każdym razie wolałbym aby to był wyścig kondycyjny. Niestety przy tak dużej ilości syfiastego szlamu wcale nie musi wygrać mocniejszy, za dużo jest kwestią przypadku (wybranie odpowiedniej drogi wśród błota potrafi dać jednorazowo (10-30sek). Szczególnie nie fair wobec osób bez rozjazdu trasy. Za dużo konkurentów,niejednokrotnie lepszych ubywa z tego lub za sprawą awarii sprzętu. Błoto wprowadza sztuczne/losowe zmiany do klasyfikacji i jest takim samym [sztucznym] "urozmaiceniem", a części które właśnie wymieniłem i zamówiłem wolałbym zmienić po jakimś epickim górskim maratonie. Nie tego oczekuję po wyścigu na nizinach. Rozumiem, że niektórzy cieszą się z przebytej "przygody", być może nie jestem w stanie się wczuć ponieważ okres radosnego taplania się w błocie mam już za sobą, natomiast oceniając poprzez pryzmat uczciwej rywalizacji i możliwości sprawdzenia się takie coś jest do luftu. " Peace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Hesus, ludzie - muszę postawić tam chorągiewkę Z mojej strony z całą pewnością to się więcej nie powtórzy. Co do mazovii przypuszczałam, że tak będzie. Nie piszę się na takie trasy w najbliższym czasie. Have fun podczas wieczornego tournee ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 wybiera się ktoś z was za tydzień na maraton do Chorzeli...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Chorzele daleko kurde. Może ktoś reflektuje na PolandBike w Nowym Dworze Maz.? Z tego co piszą na forum: http://bit.ly/IKbWjz ma być całkiem fajna trasa. Sol, rozumiem, że Ty jedziesz, kto jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 wybiera się ktoś z was za tydzień na maraton do Chorzeli...??? Jak by był transport to b.chętnie(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciuciu Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Ja dzis smigalem w blotnym maratonie dystans mega i powiem ze takiego nurkowania w olbrzymiej kaluzy nie zaliczylem od lat a i maseczka blotna byla bo brnolem w zielonosc a wlasciwie to w czarnosc tylkiem po blocie. Trasa w 99 % sucha ta tere fere chyba blotna lipa i tyle ale awans o 2 sektory jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.