RudaMarylka Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Pozwolę odpowiedzieć sobie za Łukasza: Uwielbiam Was Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Pytanie mam, ile czasu nie kręcisz? Kotem? Oj... będzie ... ze 5 minut. Ja i tak bym nie odpowiedział gdyż Adam wie lepiej. Ot, znalazłem winnego moich kołowych niepowodzeń... w oponie dziadyga się skrył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Odnośnie propozycji która nie weszła w życie... Zaopatrzmy się wszyscy w takie kaski, każdy będzie wiedział żeśmy szaleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Powyżej 30km/h pęd powietrza może urwać głowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 28 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No, kółka już mam, uszczelnione ładnie, dziś jadę z Bobikiem odebrać numer, chip, także Otwock jadę na 100% (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 O której startujecie odebrać te graty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 28 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 aj, sorry, że nie odpisaliśmy, nie mieliśmy jak, w każdym razie byliśmy tam ~17.20, wszystko odebrane i załatwione (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 W Łomiankach ?? Bo na stronie Mazovii to chyba tam mają siedzibę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 28 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 http://www.mazoviamtb.pl/index.php?news=1714 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 eee kurde muszę znaleźć swojego czipa z 2008 roku, 20 zł będzie do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 w oponie dziadyga się skrył. Santa Madonna! Toż to Piaścik! Dopiero teraz to zobaczyłem!Kółeczko będzie na starcik, jakiekolwiek ? Pojutrze maratonik, czy team stawi się w komplecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Pojutrze maratonik, czy team stawi się w komplecie ? Te, chyba też chcesz kotem pokręcić, się domagasz niczem my, roszczeniowce ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 @Artur, rozstrzygnąłem już "spór" z mr. Piaścik, zdecydowałem się na zakup standardowego bębenka od 240s, doskonale to przyspieszy całą problematykę mojego koła. :-) Czekam na PM od dwóch userów FR i LB którzy mają na sprzedaż takowe. @Ruda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Do Otwocka rozumiem jedziemy SKM? Jeśli tak, to musimy się jakoś zgadać co do godziny, byśmy razem zagracili przedział pociągu. Ja z racji nie opłacenia jeszcze startu muszę być jakoś wcześniej na miejscu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 W SKM są wieszaki na rowery jakby co. Ale weźcie poprawkę, że podobny pomysł może mieć jakichś 367 tubylców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ukaniex, to się robi tak: wystaw wieczorem oponę przed dom w widocznym dla przechodniów miejscu. Rano wypatruj klęczących rowerzystów. Kiedy uzbiera się większa grupa neofitów daj świadectwo i zapewnij, że sprawę bada już odpowiednia komisja. Teraz tylko wstęp za x pln i nowe koła będziesz po prostu wyciągał ze stojaka w garażu. lukas85, wystarczy być na miejscu 30 minut przed startem ale skoro nie opłaciłeś startu lepiej szykuj się na T minus 01 : 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 No właśnie kombinuję, by dziewczynę jutro wyciągnąć z domu na spacer, oczywiście po Otwocku, koniecznie między godz. 12-16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Może zabierz ją nawet wcześniej - o 11.00 będą tam startować jacyś kolarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ukaniex, to się robi tak: wystaw wieczorem oponę przed dom w widocznym dla przechodniów miejscu. Rano wypatruj klęczących rowerzystów. Kiedy uzbiera się większa grupa neofitów daj świadectwo i zapewnij, że sprawę bada już odpowiednia komisja. Teraz tylko wstęp za x pln i nowe koła będziesz po prostu wyciągał ze stojaka w garażu. lukas85, wystarczy być na miejscu 30 minut przed startem ale skoro nie opłaciłeś startu lepiej szykuj się na T minus 01 : 30 To jest dobry pomysł na biznes... Postawić gumowego "Piaścika" przed maratonem w Otwocku, na wzór stołecznych pionierów tej myśli... http://www.youtube.com/watch?v=IptMnA0FHtk&feature=player_embedded#! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ja bym pojechał tą SKM-ką: http://ztm.waw.pl/rozklad_nowy.php?c=182&l=1&g=59&n=2900&o=02&d=2012-04-01&h=8.44 o 8.44 ze wschodniego, na miejscu o 9.20, akurat będziemy mieli godzinę na ogarnięcie się, dopełnienie formalności, jakąś rozgrzewkę etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Proszę Was... nie chce się Wam jechać na bikach? Akurat będzie rozgrzewka. Więcej: wychodzę z domu o 9:00 i myślę jechać bez stresu. Jeśli ktoś chce się przyłączyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Rozgrzewka to trwa 10-15 minut, dojazd tam potrwa więcej niż godzinę . Ja tam wolę polansować się w SKM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUIS123 Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 no kibicuje wam w niedziele zapowiadają 5 cm śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Jeśli pogoda się spaskudzi, być może pokuszę się na SKM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ja też nie mam zamiaru z całym szpejem na plecach jechać 30km, z resztą do dworca i później z dworca też trzeba dojechać, więc masz rozgrzewkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.