Sol Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Veni i vidi. Vici już nie bardzo, ale było ok . Dzięki panowie i trzeba coś ustawić za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Ja teraz planuję labę na jutro i pewnie na poniedziałek, ale za tydzień znów się gdzieś pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ja teraz planuję labę na jutro i pewnie na poniedziałek, ale za tydzień znów się gdzieś pojedzie Powiadasz labę . Trzeba korzystać puki jest słoneczna pogoda. O tej porze zeszłym roku nie było tak pięknie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Jeszcze raz gratki zawodnikom z powodu "inicjacji", hehe. Starajcie się objechać przynajmniej wszystkie Panie awans w sektorach na pewno jakiś nastąpił więc następnym razem będzie Wam łatwiej. ...hmm, myślałem, że rower to 'laba'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ja jechalem legionowo po kompletnym braku snu... Tej nocy spalem od 21:00 do 8:00 rano, w koncu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Dziesiejszy objazd trasy Mazovii mial 43,3km. Pokonaliśmy go podobno emeryckim tempem w czasie 2:25min. trasa http://www.sportypal.com/Workouts/Embed/2048648 Włączyłem gps trochę póżniej)-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ja ostatnio wstawałem o 5 nad ranem więc mi już wszystko jedno,czy byłem przytomny czy też nie.O jakie mieliście wynikie.Dajcie jakąś szczegółową, relację chętnie poczytam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 W końcu jest ta forumowa nazwa drużyny? Proponowanej nima w rejestracji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Adam wpisał FR Team, Jego pytaj. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Na razie nie ma takiej zgloszonej druzyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Dwie osoby zapisały FR Team na PolandBike'u - ja i Safian. Do klasyfikacji drużynowej potrzebne są min. 3 osoby, tak więc startować i to już! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A dlaczego monsieur Bartosz K. raczył się wyłamać z timu? :> Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Albowiem misiu gdy się rejestrowałem, to nazwa Team FR jeszcze nie istniała Nadrobię w NDM. Reszta też niech się zbiera, start za trzy tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A jak z kółeczkiem sprawy stoją ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Sol, może da się jeszcze dopisać team do wyniku, trzeba by napisać do PB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 @iksC, Adam wspominał że koło będzie miał gotowe na pod-wt. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 26 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Yup, jutro powinno być kółko, do Otwocka pojadę na 100% Trzeba w Cyklopedii Team zrobić! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Dwie osoby zapisały FR Team na PolandBike'u - ja i Safian. Do klasyfikacji drużynowej potrzebne są min. 3 osoby, tak więc startować i to już! Jeżeli chodzi o mnie to w gre póki co wchodzi tylko Mazovia. Kto gotów na Mazovie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 26 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Dobra, widzę, że nikomu się nie chciało Zrobiłem Team w Cyklopedii: http://www.cyklopedia.mazoviamtb.pl/druzyna_FR_Team_1602 ale chyba, żeby się dodać to trzeba wejść w 'Twoje dane/ustawienia' i z listy wybrać FR Team. Enjoy (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Enjoy (-: Som trzy sztuki, jest ekipa. Done :-) Adam wspominał Zupełnie Ci nie wychodzi odkręcanie kota ogonem, a ponoć chłopy są w tym najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Twoje uwagi są irrelewantne, kobieto! Nikt Was nie przebije w kręceniu kotem. Sztuki som cztery. Odnośnie Arturowego pytania, łatwiej mi było odpowiedzieć odnośnie Adamowego kółka niźli mojego gdyż monsieur Ł. Piaścik ( ) bardzo leniwie odpisuje na mojego środowego maila stąd brak informacji o ewentualnym terminie zasilenia szacownego FR Team nowym zawodnikiem. P.S. ... ale na liście team'u już widnieję. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Nikt Was nie przebije w kręceniu kotem. Ujęła bym to nieco inaczej i z pewnością przypisała do innych okoliczności... Zdaje się, że masz taką kotkę na pokładzie, pozostaje zatem wykorzystać jej umiejętności. Jestem przekonana, że absztyfikant podejmie rychło dialog ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Rychło czy nie, jutro zaatakuje Go telefonicznie sążnie bluzgając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 jutro zaatakuje Go telefonicznie No, od środy to już granatem można było ;-) Pytanie mam, ile czasu nie kręcisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 26 Marca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Pozwolę odpowiedzieć sobie za Łukasza: od 26 września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.