Mod Team safian Napisano 29 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 O, to bardzo dziwne, że Ciebie nie widziałem, ale za 2 tygodnie Świętokrzyskie/Wąchock, także na pewno będzie ciekawie :> Okulary jak okulary, nierowerowe, ale całkiem fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Byłem w sumie daleko od sceny i już musiałem ruszać Ogólnie to wybieramy razem z kumplem maratony bliżej Warszawy, ale jak następnym razem będę na PB to będę też bardziej czujny Wysłane za pomocą Tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekJ Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Jesli ktos wybiera sie za tydzien do Wachocka na Poland Bikea to bede mial wolne miejsce na osobo rower. Jest jedno male ale - maraton startuje o 12:30, kolo 15:30 - 16:00 bede musial wyjezdzac do Warszawy. Szczegoly do ustalenia na PW ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 15 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Wybiera się ktoś w sobotę na Memoriał Bercika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 15 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Jo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 15 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Na ile kółek się zapisałeś? Jadę teoretycznie 3,chyba że po drodze polegnę;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 15 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Yup, ja też na 3, damy radę Jeżeli ktoś jeszcze się nie zapisał a chce jechać to radzę się spieszyć, bo zapisy do pojutrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Adam,wiem że damy radę;-) Tylko nie wiem czy pojadę tak jak bym chciał;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Wypije Wasze zdrowie przyjaciele! B-) Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 27 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Jedzie ktoś na Mazovie do Supraśla? Zapowiada się nie lada wyzwanie jeśli chodzi o temperaturę. W tamtym roku było bodajże 36stopni. Może w tym roku będzie troszkę zimniej,choćby o 1 stopien;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Supraśl na kresowych lepsza trase bedzie mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 u mnie Suorasl wypadł w tym roku o wiele lepiej niż poprzednio:-) trasa jak dla mnie rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 9 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Piotrek - Jarkowi chodziło o to, że na Kresowych będzie ambitniejsza trasa Sam bym się wybrał ale trochę zdrowie nie pozwala na ściganie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 mam do Was sprawę. Nie wiem gdzie o to zapytac, choć wydaję mi się, że oddzielny wątek do tych spraw wieki temu, ale widziałem.Do rzeczy. Jadę do Daleszyc na ŚLR w przyszły weekend tj 13 kwietnia. Czy jest ktoś z Warszawy, kto jedzie i byłby wstanie znaleźć miejsce dla mnie i roweru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ślr nie ma strony i forum tak jak Mazovia? Na Mazovii jest specjalna zakładka Autostop ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Jest i równiez jest osoby temat do zabierania się wzajemnie. Sęk w tym, że nie mam konta, a wysyłałem już 3 razy informację że chcę kod aktywacyjny na maila i jakoś do mnie on nie dochodzi :/ Więc napisałem tutaj. Może ktos się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jest ogłoszenie na Mazovii w autostopie. Zadzwon 799173658 Dokąd: Daleszyce Wyjazd: 2014-04-13, godz: 06:00 miejsce zbiórki: Plac Bankowy Powrót: 2014-04-13, godz: 19:00 miejsce powrotu: Plac Bankowy Miejsce dla: x 2 i x 2 w vanie Uwagi: Mam 2 wolne miejsca mogę zabrać kogoś. Rowery na dachu. Jadę Master więc bawię się do końca imprezy Jedziemy pojeździć w Góry na MTB http://www.mtbcrossmaraton.pl/p/kontakt Tel 799173658 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 o dzięki wielkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Nie ma za co :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skydancer Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 mam do Was sprawę. Nie wiem gdzie o to zapytac, choć wydaję mi się, że oddzielny wątek do tych spraw wieki temu, ale widziałem. Do rzeczy. Jadę do Daleszyc na ŚLR w przyszły weekend tj 13 kwietnia. Czy jest ktoś z Warszawy, kto jedzie i byłby wstanie znaleźć miejsce dla mnie i roweru? Wysłałem Ci priva wczoraj, mogę Cię zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ktoś się wybiera n jakieś zawody w ten weekend tj 5-6lipca? Chętnie sobie gdzieś wystartuje. Najchętniej Legia w czerwonce bo całe 3 razy jeździłem u nich w tym sezonie. A z braku prawka i braku możliwości indywidualnego dojazdu, gdzie mnie zawieziecie tam wystartuje (byle nie Puchar Polski w XC lub cos w ten deseń, bo chce pochodzić bez gipsu w wakacje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Czy na cross rowerowy do Siedlec ktoś się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.