Mod Team mrmorty Napisano 24 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Hej Mogę dac już oficjalne info o edycji Maratonów Kresowych w Olsztynie 12 maja www.maratonykresowe.pl Będzie co robic na trasie a po wszystkim złocisty izotonik pod zamkiem proponuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 www.maratonykresowe.pl Ja się piszę wstępnie na pół... Wraz z dalszym rozwojem mooooże na dłuższy dystans. Jeśli ktoś ma auto możemy się umówić już dziś. Inną opcją (dla tych co zniżek nie mają) będzie PolskiBus. Mogę się także z kimś ustawić na wspólną podróż, przy czym około 12 kwietnia najpóźniej chciałabym wykupić bilety i inne... PolskiBus jedzie dość sprawnie i jeśli bilety zakupi się wcześniej w dwie strony wychodzi naprawdę budżetowo. Bobiik? Safian? Pomirot? Someone else? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Niestety raczej odpadam w tym terminie. W planie triathlon Thule Cup w Pniewach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Jak będzie chętna brać by wspólnie jechać to się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Marca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Safian Poland Bike - Otwock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Jak będzie chętna No to już jest nas dwoje. Być może jeszcze ktoś będzie jechał, zobaczymy po zarejestrowaniu się (coś na zasadzie autostopu w Mazovii)... Zatem wrócimy do tematu z, bądź bez więcej chętnych ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Hej, jak tam lenie? Jedzie ktoś w niedzielę na PB do Nowego Dworu? Generalnie rok temu trasa była fajna, tylko sucha, w tym roku fajna pewnie też będzie, ale co siędzieje to każdy widzi, niemniej podejrzewam, że jak zwykle będzie fajna impreza, no i słynna Wajsgórka (dobrze, że w tym roku kolce w butach...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Gdzie ta Wajsgorka sie znajduje, moglbys link do mapy podeslac? Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 moglbys link do mapy podeslac to se popatrzymy na google earth, nie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Oj Ruda, Ruda... Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekJ Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Wajsgorka http://doboszynski.pl/rd/wp-content/uploads/2012/04/Wajsgora.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ruda Masz nieaktualne informacje... Za mało żeśmy razem kręcili w tym roku. Ruszaj dupkę w temacie z ustawek ;-) No i podtrzymuję propozycję Maratonu Kresowego 12 maja w Olsztynie, na starty późniejsze możemy się także umawiać, na wcześniejsze jednak odpada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Oh, oh, oh. Są już informacje n.t. Memoriału Bercika: http://bercik.netweb.pl/ < Polecam serdecznie bo rok temu jechaliśmy z Arturem i impreza jest mega... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Zdjecie udalo mi sie juz znalezc, chce wiedziec GDZIE jest ta nieprzejezdna gora. Moze wyskocze w sobote na trase Memorialowa, moze nie utone i komarow pewnie mniej... . Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 komarow pewnie mniej. Na pewno możesz liczyć na kleszcze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ekhem... ja wprawdzie nietutejszy, ale pozwolę sobie ożywić temat. Ktoś startuje w warszawskiej Skandii? Będę gościł w stolycy w ten łikend i wszystko wskazuje na to, że zaliczę start. Jak pogoda pozwoli na stosowny negliż, to zaświecę forumową koszulką. Rozglądać się za kimś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 30 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Obiecane info dotyczące trasy olsztyńskiej edycji Maratonów Kresowych:Trasa została dziś oznakowana taśmami;Tak jak pisałem przy innej okazji - będzie co robic, serio Pętla liczy sobie 18,3 km(tak pi razy oko bo mieliśmy tylko jeden licznik) i w większości prowadzi przez las miejski. Obfituje w interwałowe jak i całkiem długie podjazdy, ale każdy dłuższy podjazd zostanie nagrodzony zjazdem Początek dosyc łatwy - szeroko i płasko przez pierwsze kilka km, dalej dojeżdżamy do Łyny i zaczynają się single. Pierwszy(zaczyna się w momencie gdy ujrzymy rzekę) charakteryzuje się dośc technicznym zjazdem po korzeniach i tu należy uważac. Oczywiście achtungi pojawią się w miejscach gdzie szczególnie należy się skupic co nie oznacza że można się rozluźnic.Na trasie jest kilka trudnych podjazdów ale każdy da się podjechac ze względu na stabilną nawierzchnię.Ogumienie - koledzy jechali np na Geax Saguaro, ja obskoczyłem na Schwalbe Rapid Rob'ach, Mateusz Kownacki jechał na rowerze miejskim, ale to jest stary wymiatacz z naszego Bikeparku Wąwóz Należy obserwowac pogodę bo po opadach deszczu na singlach sytuacja może się, nie przesadzając, mocno zmienic i płytki bieżnik nie poradzi sobie.W trakcie objazdu pojedziemy sobie spokojnym tempem, bez zarzynania się :0Oficjalny objazd trasy będzie miał miejsce w sobotę tj 04.05 br o godzinie 11. Start ze Stadionu Leśnego. Oczywiście ktoś zaczeka przy CEiIK - jest to dośc charakterystyczne miejsce, u wylotu z Olsztyna w kierunku na Dobre Miasto, po przeciwnej stronie znajduje się stacja paliw Orlen. Przy CEiIK czekamy od 10:45 do 11:00, zaś na Stadionie leśnym od 11:00 do 11:45. Spóźnialscy mogą śmiało jechac trasą oznakowaną żółto- czarnymi taśmami a pod koniec czerwono-białymi taśmami bhp.Serdecznie zapraszamJózek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 5 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 by nie pisac ponowniehttp://www.maratonykresowe.pl/index.php?page=forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablosss Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Czy ktoś z Was wie coś o tym rajdzie bielańskim, który ma odbyć się w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam LSTR Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 http://www.sokol.radlin.pl/sokol/maraton/2013/maraton2013.html czy ktoś z was wybiera się na ten szoswy maraton? W sumie nie tylko szoswy, ale dla pokonania własnych barier dystansu. Ja przymierzam sie do 450km. Zapraszam zainteresowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 W najbliższą niedzielę PB i chyba kultowa już trasa w Legionowie, ktoś ma zamiar jechać oprócz mnie? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 brzmi kusząco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Też się skuszę. Do zobaczenia na trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablosss Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Prawdopodobnie też wystartuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Też objechałem trasę PB w Legionowie i naprawdę była super, zwłaszcza te single z muldami. Btw, Safian masz szczęście z okularami, dobre się trafiły? akurat już właśnie zawijałem z kumplem do domu i zobaczyłem Ciebie Wysłane za pomocą Tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.