Mod Team safian Napisano 13 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Ktoś pytał o Toruń o pociąg (Łukasz chyba, BTW, co z tymi żelami, jutro muszę już zamówić a nie wiem ile ) To tak: Twój Plan Podróży - rozkład jazdy pociągów W-wa Centralna 07:00, Toruń Główny 9.40 - to chyba jedyny sensowny pociąg, z moich danych wynika, że od Dworca do miasteczka jest 6 km, czyli ok 10.00 bylibyśmy na starcie, jak dla mnie brzmi dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Jam Ci ktoś, thx jeszcze raz. Poczekaj chwilę, dorzucę się do aukcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 http://www.mazoviamtb.pl/index.php?news=1823 Ktoś się wybiera? Lipa jest taka, że max 50 zawodników w kategorii, zapisy są od 11, więc wypadałoby być jakoś w miarę wcześniej. Uprzedzę pytanie - tak, start jest darmowy, kaucja za chip i numer, ale można używać tych z Mazovii, tylko trzeba fakt ten odnotować podczas rejestracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Myślałem o tym, ale pewnie chętnych będzie kilka razy więcej niż miejsc. Nie będę się zatem spinał i stał w nocy jak za mięsem za komuny Jak będą miejsca 1-1,5h przed startem to spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 W sumie to blisko tam mamy, zapisy są od 11, można tam podjechać na 11, zapisać się, wrócić do domu i pojechać dopiero na start - o ile oczywiście masz czas ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Z linku wynika, że w grę wchodzi tylko 26-ty - to dzień przed maratonem, a spinam się na Toruń Niemniej poszukam czasu na podjazdkę w sobotę w tym kierunku i cytując klasyka "kto wie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Jest to opcja Wstępnie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Był ktoś w Długosiodle? Jak wrażenia i wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Ktoś tam był, na bikestatsie wrażenia opisane, a wynik wrzucony do cyklopedii ;D Do Wyszkowa ktoś jedzie? Soliński? Łukasz? A na XC ktoś jedzie? Zbyszek, Artur? O 11 na zapisy, do domu i później na start? ok, to wszystkie pytania jak na razie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Wygląda, że całkiem przyjemny miałeś wynik, na pewno postęp o ile trasa okazała się obfitować we wzniesienia jak pisano. Udało Ci się objechać Busmę, niezależnie od tego czy coś jej się na trasie przytrafiło czy nie to przynajmniej pudło wśród K Open możesz uczciwie odnotować w prywatnych wynikach Nie wiem jak pomirot ale ja, jeśli będę, raczej w roli obserwatora. Zupełnie nie umiem pojechać rekreacyjnie, a trudno powiedzieć jak jazda wpłynęłaby na start w Toruniu dzień później. Za to jutro numery 243 i 616 startują na mocny trening w KPN ze stacji metra Młociny. Rozgrzewka + część zasadnicza od 70 do 120min. Ewentualni chętni proszeni są o przyjazd przed 9-tą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Coś cienko chyba bedzie z dojazdem do Torunia)-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 22 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Hmm, totalnie pozmieniali program XC: http://www.mazoviamtb.pl/index.php?news=1823 Max 15 os. w kategorii, do tego jest tylko 1 kat. dla osób > 18 lat, chyba to jakieś bardziej rodzinne zawody, czy coś, więc nie wiem... Do tego zapisy nie od 11 a od 9, nie wiem, czy w tym przypaku jechać, czy nie :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Nie ma totamto, masz jechać i wygrać. Co do Wyszkowa - 2 czerwca jestem na urlopie. Potem leczę wątrobę. Potem muszę rozruszać nogi. Potem jest zlot. I potem mogę gdzieś wystartować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Jeśli tylko 15 osób, może się zarejestrować, to nie ma co się łudzić, same pocinaki przyjadą by rywalizować. Kiedyś byłem na zawodach na kopie cwila na Ursynowie i ci najsłabsi i tak podjeżdżali, że sam bym padł po kilku okrążeniach (albo podjazdach ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 22 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Co do Wyszkowa - 2 czerwca jestem na urlopie. Ha! Twoja wymówka jest bardzo słaba, tym razem Ci się nie uda! Wyszków przełożony na 10 czerwca :> A ja postaram się być o tej 9, jak się nie uda zarejestrować to trudno ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ha, wcale nie - smażę tyłek w Turcji, powrót w połowie czerwca, ha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Tylko pamiętaj o suwenirach dla mnie! I nie żryj baklvay za dużo bo przybędzie Cię z 10 kg! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ok, i tak jadę się przede wszystkim nawodnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 To co Ty poczniesz tyle dni bez piwska ? Jest hipertronikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 O przepraszam, w takich sprawach zawsze przeprowadzam dokładne rozpoznanie i odmawiam wyjazdu w miejsca bez browaru Bardziej boję się co będzie po powrocie, syndrom odstawienia te sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Aha, bo zasugerowałem się, że do Twoich celów należy nawodnić się ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 No dobra, jednak jadę do Torunia, bo niedziela to zielone świątki, a więc nie kibluję w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Sol, a co Ty zamierzasz tankować w tym kraju kebabów? Przeca tam nie będziesz mógł się napić jak biały człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Wydaje mi się, że Bartek plażuje z camelbakiem pod ręką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 To jak, jedzie ktoś jutro zapisać się na to XC Mazovii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.