z uwagi na rosnące ceny paliw chciałbym kupić rower na dojazdy do pracy (15 km). Nie chcę kupować nowego roweru gdyż strach by go było zostawiać na ulicy pod budynkiem dlatego chciałbym kupić rower który, nie koniecznie dobrze wygląda ale za to dobrze jeździ. Mój budżet to do 1000zł chociaż wolałbym żeby to było 500. Mam 174 cm wzrostu i 76 kg. Znalazłem takie coś:
Pytanie
Gość partyzant
Witam wszystkich,
z uwagi na rosnące ceny paliw chciałbym kupić rower na dojazdy do pracy (15 km). Nie chcę kupować nowego roweru gdyż strach by go było zostawiać na ulicy pod budynkiem dlatego chciałbym kupić rower który, nie koniecznie dobrze wygląda ale za to dobrze jeździ. Mój budżet to do 1000zł chociaż wolałbym żeby to było 500. Mam 174 cm wzrostu i 76 kg. Znalazłem takie coś:
http://warszawa.gumtree.pl/c-Sprzedam-sport-rekreacja-Rower-trekkingowy-CYCO-W0QQAdIdZ353425443
czy warte to jest tej ceny? ewentualnie może może mielibyście jakieś inne propozycje?
Będę bardzo wdzięczny za pomoc gdyż na rowerach średnio się znam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.