Skocz do zawartości

[licznik] jaki licznik bezprzewodowy do 100 zł polecacie

FooFighter

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Na allegro znalazłem licznik Kelly's KCC-16 który kosztuje ok 80 zł. Posiada ktoś ten model? Jeżeli tak proszę o opinie.

Pozdrawiam!!

Napisano

Oczywiście, nigdy nie gubi. Ludzie piszący na forum i moja skromna osoba mamy schizofrenię paranoidalną. ;) W Świętego Mikołaja też jeszcze wierzysz? ;) Nowe Sigmy są faktycznie lepsze pod tym względem ale nie idealne, niestety. Myślisz że czemu mam przewodową, z oszczędności? Gdzieś jeszcze leży u mnie bezprzewodowy VDO też zamieniony w Radonie na kabelek.

Napisano

Widocznie moje dwie sigmy 1009 STS są jakieś cudowne, bo jedna od dwóch lat na mtb, druga od roku na kolarce, jeszcze nigdy nie zgubiły sygnału. Ja to mam chyba szczęście - albo prawidłowo założone ze sprawnymi bateriami.

Napisano

Masz szczęście, jeździsz w terenie gdzie nie ma linii energetycznych, jestem nienormalny... etc. ;) Jak działa to super bo tak być powinno, co nie zmienia faktu że dużo ludzi ma z nimi problemy. Poczytaj forum, zobaczysz. Ja w każdym razie już więcej żadnego nie kupię i nie polecam. Poprowadzenie kabelka nie boli, ma jedną baterię i działa na 100% zawsze i wszędzie.

Ps. Jak kogoś uważasz za idiotę to napisz to wprost zamiast pisać że widocznie masz sprawną i poprawnie włożoną baterię. ;)

Napisano

kadargo nie ma sensu się spierać i tworzyć niepotrzebne konflikty. Wiadomo jak to jest ze sprzętem różnie bywa.

Ja z mojej strony tak jak kolega Dworniak wyżej polecam 1009 STS, bo nie mam z nim najmniejszych kłopotów (zawody gdzie mamy wiele liczników, linie energetyczne, itp. wszędzie mi jak dotąd działał, nigdy nie zgubił sygnału).

Napisano

Masz rację nie ma co tworzyć konfliktów. Podsumowując, bezprzewodowe to ruletka a przewodowe Sigmy czy VDO to pewniak. To z moich i mojej Kasi osobistych doświadczeń.

Napisano

Kup przewodową Sigmę 1009. Nie ma co kombinować w tej cenie z bezprzewodowymi. Za to ta przewodowa to chyba najlepszy wybor z tych tanszych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...