maciekmiszcz Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam czy ktos z Was moze sie orientuje czy iasta FH-RM40-8 jest to badajze acera "obsluzy"kasete na 9 biegow??? ewentualnie co trzeba jezeli mozna wymienic w niej?? Pozdrawiam maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pachfin Napisano 3 Marca 2006 Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ja mam te piaste i z tego co wiem jest tylko max na 8 rzędów - wyminić bębenek na 9 rzedowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 3 Marca 2006 Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 jjest tylko max na 8 rzędów - wyminić bębenek na 9 rzedowy Szerokość kasety na 8 i na 9 jest taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekmiszcz Napisano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Szerokość kasety na 8 i na 9 jest taka sama. Skrzynia czyli twierdzisz ze bedzie pasowac kaseta 9-tka??? a jezeli nie to ile kosztuje ten bebenek?? pachfin co powiesz o tej piascie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 3 Marca 2006 Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Będzie na 100%. Kasety 9-biegowe mają mniejsze odległości między zębatkami dzięki czemu szerokość jest taka sama jak w 8-biegowych - możesz kupić dziewiątkę bez obaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekmiszcz Napisano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Skrzynia wielkie dzieki za pomoc!!! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pachfin Napisano 4 Marca 2006 Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 no ale pociaga t oza sobą konsekwencje zmiany łancucha na cieńszy do 9 rzędowych tak mowie tylko zebys nie zapomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekmiszcz Napisano 4 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 wymieniam praktycznie caly naped wiec wszystko kupie pod 9-tke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.