KUBATRIX Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 jeżeli chodzi o komplet letni - gorąco polecam Vitesse - świetnie skrojone, świetny materiał i wkładka. A ponieważ vitesse szyje te stroje możesz liczyć na upust - ja dostałem za 400 zł koszulkę, spodenki i potówkę - przy okazji polecam ten wynalazek, może niektórzy uznają go za zbędny, ale różnica w komforcie jest ogromna. Potówka bardzo dobra rzecz. Kiedyś kupiłem firmy Biemme taką z bardzo dużymi oczkami. Link do niej na dole. Bardzo opięta ale spisuje się rewelacyjnie. Szkoda że cena taka wysoka. Muszę kupić jeszcze jedną ale na ramiączka. http://p.alejka.pl/i2/p_new/05/54/biemme-koszulka-plasma-xs-s-biala-3_0_b.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 600 zeta za koszulkę i spodenki to mocne przegięcie, chyba, że rower wtedy jedzie bez pedałowania. Za 50-60 można kupić dobre koszulki. A już za 80-90 to extra. Spodnie 120-160 i masz wszystko co spodenki kolarskie powinny mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Wszystko zależy od kieszeni kupującego ale 600zł to i tak przegięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.