KUBATRIX Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Zamierzam kupić koszulkę i spodenki dobrej jakości. Na allegro znalazłem ofertę marki GARY FISHER. Zestaw kosztuje 600zł. Jak myślicie jest wart swojej ceny ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Jakiś link - jak dla mnie 600 zł za koszulkę i spodenki to zdecydowana przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Jakość mamy ocenić na podstawie ceny czy nazwy? Podaj jakieś linki, konkrety. Z tego co kojarzę gary fisher nie jest wybitnie popularną marką w polsce więc pewnie o testy i opinie z pierwszej ręki będzie trudno, ale zawsze jest strona mtbr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Trochę się rozpędziłem 1. KOSZULKA 2. SPODENKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Odpuść sobie, taki komplet mógłby być wart jakieś 200pln chociaż ja bym nawet tyle nie dał. Poszukaj coś z BCM nowatex, CRAFT, vitesse, albo jak masz za dużo kasy do wydania to Nalini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacakatowice Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 w życiu bym za te ciuchy tyle nie dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Pstrokacizna gorsza niż ta z lidla Ja bym tego za darmo nie założył Chyba, żeby mi te sześć stów miesięcznie za to płacili Ale "markowe" więc za tę markę cię zgolą... W sumie można w tym siedzieć na drzewie i udawać papugę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek87 Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Zamierzam kupić koszulkę i spodenki dobrej jakości. Na allegro znalazłem ofertę marki GARY FISHER. Zestaw kosztuje 600zł. Jak myślicie jest wart swojej ceny ?? Nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Jak wszyscy wyżej jednoznacznie stwierdzili: PORAŻKA. A ten co to sprzedaje to chyba mu się coś pomyliło z tą ceną. za 600zł to masz MT500 + jakaś koszulka (za 60-100zł już kupisz naprawdę fajną) i zostaje Ci 200zł na spodenki a za tą cenę też kupisz już coś bardzo przyzwoitego. Chyba że to Twoja aukcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Nie nie moja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 zdecydowanie nie -choc sam mam Gare'go -jak juz chcesz kase wydac to proponuje - Nalinii (koszulke juz mam 3 sezon i nic sie nie dzieje(mozna tez cos uzywanwego wychaczyc w dobrej cenie -po co od razu wydawac 6 stow) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACextreme Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Już po zdjęciach można stwierdzić, że są to prosto wykonane ciuchy z nie najlepszych materiałów - łatwo poznać po rodzaju szwów, ich ułożeniu oraz strukturze materiału w ich okolicy. Jestem też zdania, że kupując taki zestaw powinieneś dostać rower GF, zniżkę w salonie Subaru i sprzęt audio od H/K do salonu Napisz do sprzedającego... może taki pakiet jest w cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Napisz do sprzedającego... może taki pakiet jest w cenie Jedyne co jest gratis przy kupnie koszulki i spodenek to skarpetki Dlatego założyłem ten temat aby ta osoba zobaczyła ile naprawdę jest wart ten komplet oceniony przez doświadczonych rowerzystów na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Nie wiem czy sprzedający składając ofertę był trzeźwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Ujmę to tak - wszystko jest warte tyle, ile jesteś w stanie za to zapłacić. GF to marka kultowa i nieistniejąca, więc dla fanów i osób, które być może będą chciały wystawić za parę lat te ciuchy na ebayu to coś w rodzaju inwestycji z niepewną stopą zwrotu Jakościowo ciuchy też są niezgorsze - De Marchi, nie wyglądają na podróby. Jako ciuchy do jeżdżenia - zdecydowanie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Za 600zł to spokojnie będziesz miał jakiś custom'owy komplet ciuchów wg. własnego wzoru, gdzie poza koszulką i spodenkami, jeszcze się bluzę i coś jeszcze wciśnie. A za typowy porządny komplet zapłacisz około 250-400zł. Nalini, Biemme z pewnością będą dobrym wyborem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qball Napisano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Aukcja z gatunku żarcików, za taką sumkę masz crafta elite, który sprawuje się bombowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Za 600 zł to można buty i pedały SPD kupić i jeszcze na koszulkę ze spodenkami zostanie. A to tylko jedna z możliwości. W każdym razie taka kwota pozwala na duże manewry jeśli chodzi o kompletowanie stroju: długie gacie, krótkie, koszulka, nawet jakiś tańszy softshell...możliwości od groma w zależności od potrzeb konkretnej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clifton Napisano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 W zyciu bym tyle nie dal za to co wkleiles z allegro . Ale jak masz te 600 zl do wydania na ciuchy i tylko ciuchy to bym kupil cos tutaj: http://primal.pl/Koszulki_rowerowe_meskie_PRIMAL-k1-0-3-default.html Nie mowie o tych koszulkach za 600zl ale te po 180-250. Nie wiem jak to wyglada na zywo, bo widzialem tylko zdjecia na stronie, ale wygladaja naprwade bardzo dobrze o niebo lepiej niz te z allegro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Nie znam tej firmy, pewnie odzież dobra ale ceny też ma kosmiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Primala jak najbardziej polecę. Dobra jakość (zwłaszcza spodenek), a ceny - wbrew pozorom - nie najgorsze. Raz, że niższe niż w Europie, a dwa że z poziomu Northwave, czyli górnych stanów średnich. Są droższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Ostatnio pojawił się u tego samego sprzedawcy profesjonalny komplet krótki firmy NIKE Najlepsze są rękawki lub jak kto woli rękawy za łokcie Jak można być taką dobrą firmą i produkować takie coś. Dziwnych mają designerów. Pamiętam jak byłem mały to miałem fioletowe dresy w kratę istna pstrokacizna i napis ADIDAS Kiedyś jak by wyszedł to nikt by nie zwrócił uwagi a teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Jakościowo ciuchów z logo gf nie polecam - kaliber wyprzedażowych ciuchów novatexu które kupiłem kiedyś za 70 zł/spodenki. Pampersik cienki i lichy, użytkować to nie użytkowałem ale w dotyku sprawia wrażenie takiego który się uklepie w trymiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 jeżeli chodzi o komplet letni - gorąco polecam Vitesse - świetnie skrojone, świetny materiał i wkładka. A ponieważ vitesse szyje te stroje możesz liczyć na upust - ja dostałem za 400 zł koszulkę, spodenki i potówkę - przy okazji polecam ten wynalazek, może niektórzy uznają go za zbędny, ale różnica w komforcie jest ogromna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Ostatnio pojawił się u tego samego sprzedawcy profesjonalny komplet krótki firmy NIKE Najlepsze są rękawki lub jak kto woli rękawy za łokcie Jak można być taką dobrą firmą i produkować takie coś. Dziwnych mają designerów. Pamiętam jak byłem mały to miałem fioletowe dresy w kratę istna pstrokacizna i napis ADIDAS Kiedyś jak by wyszedł to nikt by nie zwrócił uwagi a teraz... Krój lipa to fakt ale przede wszystkim to koszulka ze dwa rozmiary za wielka na tego modela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.