Skocz do zawartości

[Komplet] Koszulka i spodenki - 600zł warte tej ceny ?

KUBATRIX

Rekomendowane odpowiedzi

Jakość mamy ocenić na podstawie ceny czy nazwy? Podaj jakieś linki, konkrety. Z tego co kojarzę gary fisher nie jest wybitnie popularną marką w polsce więc pewnie o testy i opinie z pierwszej ręki będzie trudno, ale zawsze jest strona mtbr

Jak wszyscy wyżej jednoznacznie stwierdzili: PORAŻKA. A ten co to sprzedaje to chyba mu się coś pomyliło z tą ceną. za 600zł to masz MT500 + jakaś koszulka (za 60-100zł już kupisz naprawdę fajną) i zostaje Ci 200zł na spodenki a za tą cenę też kupisz już coś bardzo przyzwoitego.

Chyba że to Twoja aukcja ;)

• 2 tygodnie później...

zdecydowanie nie -choc sam mam Gare'go -jak juz chcesz kase wydac to proponuje - Nalinii (koszulke juz mam 3 sezon i nic sie nie dzieje(mozna tez cos uzywanwego wychaczyc w dobrej cenie -po co od razu wydawac 6 stow)

Już po zdjęciach można stwierdzić, że są to prosto wykonane ciuchy z nie najlepszych materiałów - łatwo poznać po rodzaju szwów, ich ułożeniu oraz strukturze materiału w ich okolicy.

Jestem też zdania, że kupując taki zestaw powinieneś dostać rower GF, zniżkę w salonie Subaru i sprzęt audio od H/K do salonu ;) Napisz do sprzedającego... może taki pakiet jest w cenie :D

Napisz do sprzedającego... może taki pakiet jest w cenie :D

Jedyne co jest gratis przy kupnie koszulki i spodenek to skarpetki :teehee:

Dlatego założyłem ten temat aby ta osoba zobaczyła ile naprawdę jest wart ten komplet oceniony przez doświadczonych rowerzystów na tym forum :icon_cool:

Ujmę to tak - wszystko jest warte tyle, ile jesteś w stanie za to zapłacić.

GF to marka kultowa i nieistniejąca, więc dla fanów i osób, które być może będą chciały wystawić za parę lat te ciuchy na ebayu to coś w rodzaju inwestycji z niepewną stopą zwrotu ;) Jakościowo ciuchy też są niezgorsze - De Marchi, nie wyglądają na podróby.

Jako ciuchy do jeżdżenia - zdecydowanie nie.

Za 600zł to spokojnie będziesz miał jakiś custom'owy komplet ciuchów wg. własnego wzoru, gdzie poza koszulką i spodenkami, jeszcze się bluzę i coś jeszcze wciśnie.

A za typowy porządny komplet zapłacisz około 250-400zł. Nalini, Biemme z pewnością będą dobrym wyborem.

Za 600 zł to można buty i pedały SPD kupić i jeszcze na koszulkę ze spodenkami zostanie. A to tylko jedna z możliwości. W każdym razie taka kwota pozwala na duże manewry jeśli chodzi o kompletowanie stroju: długie gacie, krótkie, koszulka, nawet jakiś tańszy softshell...możliwości od groma w zależności od potrzeb konkretnej osoby.

W zyciu bym tyle nie dal za to co wkleiles z allegro :). Ale jak masz te 600 zl do wydania na ciuchy i tylko ciuchy to bym kupil cos tutaj: http://primal.pl/Koszulki_rowerowe_meskie_PRIMAL-k1-0-3-default.html

Nie mowie o tych koszulkach za 600zl :D ale te po 180-250. Nie wiem jak to wyglada na zywo, bo widzialem tylko zdjecia na stronie, ale wygladaja naprwade bardzo dobrze o niebo lepiej niz te z allegro :D.

Ostatnio pojawił się u tego samego sprzedawcy profesjonalny komplet krótki firmy NIKE Najlepsze są rękawki lub jak kto woli rękawy za łokcie :) Jak można być taką dobrą firmą i produkować takie coś. Dziwnych mają designerów. Pamiętam jak byłem mały to miałem fioletowe dresy w kratę istna pstrokacizna i napis ADIDAS :) Kiedyś jak by wyszedł to nikt by nie zwrócił uwagi a teraz...

Jakościowo ciuchów z logo gf nie polecam - kaliber wyprzedażowych ciuchów novatexu które kupiłem kiedyś za 70 zł/spodenki. :) Pampersik cienki i lichy, użytkować to nie użytkowałem ale w dotyku sprawia wrażenie takiego który się uklepie w trymiga.

jeżeli chodzi o komplet letni - gorąco polecam Vitesse - świetnie skrojone, świetny materiał i wkładka. A ponieważ vitesse szyje te stroje możesz liczyć na upust - ja dostałem za 400 zł koszulkę, spodenki i potówkę - przy okazji polecam ten wynalazek, może niektórzy uznają go za zbędny, ale różnica w komforcie jest ogromna.

Ostatnio pojawił się u tego samego sprzedawcy profesjonalny komplet krótki firmy NIKE Najlepsze są rękawki lub jak kto woli rękawy za łokcie :) Jak można być taką dobrą firmą i produkować takie coś. Dziwnych mają designerów. Pamiętam jak byłem mały to miałem fioletowe dresy w kratę istna pstrokacizna i napis ADIDAS :) Kiedyś jak by wyszedł to nikt by nie zwrócił uwagi a teraz...

Krój lipa to fakt ale przede wszystkim to koszulka ze dwa rozmiary za wielka na tego modela.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...