endrzer Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 A ja widzę sygnaturę u @Miecia No ale nie widzę u siebie, a to z racji tego, że jeszcze nie dodałem - a nie dodałem BO NIE MAM TAKIEJ OPCJI Dlaczego? Nie wiem. Na początku myślałem, że za mało postów (bo tak czytałem na forumie), że trzeba mieć >20, itp. Teraz mam 29 i dalej nic. Jak wchodzę w edycję profilu, to mam: Inf. ogólne (tutaj wewnątrz nie ma), E-mail, Ignorowani użytk., Integracja z FB, Integracja z Twit., Załączniki, Int. z Google, Opcje powiadomień, Powiadomienia ale nigdzie nie mam Sygnatury - a chyba to w tym miejscu powinna być? że trzeba mieć >20, itp. Teraz mam 29 i dalej nic. Wow, szybko działacie Już mam. Widać LIMIT POSTÓW MIN = 30. A to był mój 30 post i się pojawiła SYGNATURA.
Classified Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Nie am możliwości wyedytowania swojej sygnatury. Sprawdzałem w kilku przegladarkach - i nie mam takiej opcji w panelu.
Root Admin Mieciu Napisano 11 Lipca 2013 Root Admin Napisano 11 Lipca 2013 Masz taką możliwość, nie chce Ci się poszukać. Edytuj swój profil
zekker Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Przypadkiem znalazłem gdzie się ustawia widoczność sygnatur. Nie powiedziałbym, że to jest intuicyjne. Przełącznik jest w Panel kontrolny -> Ignorowani użytkownicy -> drobny druk nad listą ignorowanych użytkowników
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.