Skocz do zawartości

[Przyczepka] tania przyczepka rowerowa

King144000

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Co sądzicie o takiej przyczepce rowerowej?

http://allegro.pl/v1-przyczepka-do-roweru-rowerowa-bagazowa-bagaznik-i2154209993.html

Tzn. czy do czegokolwiek sie nadaje, jakie mogą być z nią ewentualne problemy itd.

Generalnie to aż razi różnica ceny pomiędzy nią (nieco ponad 200zł), a tego samego typu a firmową (?1000zł?)

Chodzi o kilku do kilkunastodniowe wycieczki, głównie asfaltami.

Co sądzicie :icon_question:

Pozdrawiam!

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam :)

Podpinam się pod to pytanie.

Wybieram sie na Mazury i zastanawiam się na ile jest wygodna ta przyczepka.

Nie jest to "extrawheel" ale myśle że swoje da rade zrobić (przewieźć bagaż)

Witam!

Co sądzicie o takiej przyczepce rowerowej?

V1 PRZYCZEPKA DO ROWERU ROWEROWA BAGAZOWA BAGAZNIK (2154209993) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tzn. czy do czegokolwiek sie nadaje, jakie mogą być z nią ewentualne problemy itd.

Generalnie to aż razi różnica ceny pomiędzy nią (nieco ponad 200zł), a tego samego typu a firmową (?1000zł?)

Chodzi o kilku do kilkunastodniowe wycieczki, głównie asfaltami.

Co sądzicie :icon_question:

Pozdrawiam!

Napisano

Tez kiedyś tak kombinowałem, bo konstrukcja i cena jest przekonująca.

Niestety nawet sie z tą przyczepką nie przejechałem bo nie dałem rady jej zamontować, a w zestawie były dwie opcjie:

1. montowanie na stara nie drążona ośkę za pomocą nakrętek z wypustami, które w moim przypadku odpadało

2. montowanie na zacisk z wypustkami z czym był duży problem bo pręt zacisku był za gruby i nie wchodził do żadnego z 3 rowerów jakie miałem

Tak wiec sprzedawcy na allegro przyczepkę odesłałem choć wydawała sie fajna. Produkcja to chyba niemiecka i nie wiem jak oni mogli to spartolić ze to nie pasowało do różnych piast...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...