czervco Napisano 20 Marca 2012 Napisano 20 Marca 2012 Być może kupiłem ostatnia 55cm Negocjowałeś cenę czy wówczas właśnie taka była? Była była
Darasekpoz Napisano 23 Marca 2012 Napisano 23 Marca 2012 Jeśli mogę coś wtrącić. Sam ostatnio kupowałem rower w tej cenie. Myślałem o Evado z jakiegoś poprzedniego sezonu, ale w sklepach stacjonarnych trzymają ceny. Ostatecznie dogadałem się ze sprzedawcą i za 1400 zł kupiłem Evado 2.0 z 2012 roku (cena katalogowa 1599). Na razie - w miesiąc - przejechałem 449 km i wydaje się, że wszystko jest ok:)
jarzynekk Napisano 8 Maja 2012 Autor Napisano 8 Maja 2012 A ja zdecydowałem się na crosa Unibike Viper i jestem bardzo zadowolony Aż chce się jechać do pracy A dla dziewczyny, po nieudanych próbach przekonania do crossa rower typu miejskiego, damka, al'a holender, Kross Tempo Classico 3 SPD. Z damki jest bardzo zadowolona tylko jest problem z przerzutką w piaście.. mianowicie coś strzela średnio raz/1,5km. Niby rzadko ale boję się że gruchnie coś mocniej i pozamiatane ;/ A sezon rowerowy w pełni i nie chce oddawać do seriwsu. Na forum niestety podpowiedzi nie uzyskałem i chyba jednak będę zmuszony na seriws
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.