farmer Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 No jak to jest, nikt nie stosuje żeli czy wszystkie są przesłodzone?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Co do Nutrendów (Endurosnack) używam ich i jak dla mnie są ok jeżeli chodzi o działanie, w smaku są koszmarnie słodkie i niedobre, jedynie jabłkowy daje radę. Zamknięcie jest bardzo wygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 A stosuje ktoś może "Gutar" ? Kilka razy widziałem na wyścigach jak to spożywają, widocznie działa bo i w większości sklepów z suplementami można to znaleźć. Swoją drogą kiedyś na maratonach łykałem Carbosnacki, smakowały mi i były bardzo wygodne w użyciu.. Gutara bardzo często wlewam do bidonów, po jednej fiolce na każdy. W trakcie wyścigu dodatkowo 2 fiolki. Jak na razie daje radę Poza tym Carbosnack i Enduro I zgadzam się, są strasznie słodkie, ale już nieco się do tego przyzwyczaiłem. A z picia to Unisport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwepes Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 No jak to jest, nikt nie stosuje żeli czy wszystkie są przesłodzone?? Nie wszystkie są przesłodzone. Są żele "izotoniczne" np. Science in Sport, które mają konsystencję lekko rozwodnionego kisielu, są mało słodkie i nie trzeba ich popijać. Inne żele wymagają popicia wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajmon1243 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Nie wiem czy Ci ktoś odpisze zgodnie z prawda, ludzie wydaja sporo kasy na badania morfologiczne i dobranie odpowiedniej suplementacji... Badania morfologiczne to jest maks wydatek rzędu 3, 4 dychy i to z uwzględnieniem wszystkich pierdół typu magnez żelazo, podstawowa morf to 10zł; poza tym nie słyszałem o dobieraniu suplementacji na podstawie morf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.