asp891 Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 a jedzie ktoś na Orlovą na kolejną edycję ? Czołówki z Wodzisławia na pewno nie będzie. Powód? > Murowana Goślina i Wrocław
wildsnake Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 może i polskiej nie będzie, ale raczej Czesi będą a to oni stawali w bardzo wielu kategoriach na podium...
kubek20 Napisano 13 Kwietnia 2012 Napisano 13 Kwietnia 2012 Do Orlovej nie ma co jechać- szkoda czasu. Ciężko dojechać na miejsce a później trasa jest łatwa i w tamtym roku wszędzie leżało szkło i inny syf
wildsnake Napisano 13 Kwietnia 2012 Napisano 13 Kwietnia 2012 nie wiem, nie byłem, ale jadę w niedzielę to mogę opisac jak to tam wygląda
Szusz Napisano 30 Kwietnia 2012 Napisano 30 Kwietnia 2012 A czy ktoś może po krócce opisać trasę? Jestem też ciekawy czy startuje więcej amatorów. Na liście wyników jest kilkudziesięciu zawodników, ale jak rozumiem ujęci są tam tylko Ci z licencją. Dobrze rozumuję?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.