Skocz do zawartości

[XC]Grand Prix MTB Euroregionu silesia-Wodzisław Śl.-31.03.2012 r.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szkoda trochę mojego noweg napędu (założony dziś) ale cóż takie uroki MTB :D

asp891 to pościgamy się. Bo ja już też Elite, niestety 1 rok , zobaczymy jak mi pójdzie :P

Napisano

Szkoda niszczyć sprzęt, wole go oszczędzić na Murowaną :P

A czego takiego się w Murowanej spodziewasz że sprzęt chcesz na nią aż tak oszczędzać ;)

Napisano

Rozumiem. Ja na generalkę to się chyba rzucę w przyszłym roku. Ale to i tak miejsca raczej bardziej odległe będą. Chcę raczej powalczyć o ukończenie każdego etapu Mega na poziomie przed połówka ;)

Napisano

Rower jak kobieta, więc trzeba o niego dbać, po takich zawodach dla leniwych karcher, a potem szmateczka i klucze i smar:)

ktoto nie zniechęcaj się że elita, ja w zeszlym roku też miałem swoje pierwsze starty i też na pocztek elita i jakoś to szło, nie było łatwo ale nie można się poddawać

@lek też będe robił generalkę w Mtb Maratonie a tam sprzęt na pewno dostanie za swoje

Napisano

Trasa łątwa technicznie?? nie będzi mocnych zawodników?? no to się ostro pomyliliście, była truda trasa , i bardzo mocni zawodnicy.

Niesety miałem złe opony na te warunki i była masakra!!, chwalcie się jakie miejsca:)

Napisano

Trasa trudna technicznie i bardzo wymagająca... Nie spodziewałem się tego. A co do miejsca to nie ma czym się chwalić...

Napisano

Trasa naprawdę miodzio !!, raz przez kiere przeleciałem :D:) fajny lot około 1m . Mi się dało w elicie 10 miejsce zdobyć ale nie jestem bardzo szczęśliwy.

Napisano

Ja to się mogę pochwalić... ;D 50m za startem urwałem łańcuch i było koniec dla mnie... ;), a tak fajnie się czułem :)Ale następnym razem to wam pokażę :P

Napisano

Oficjalna strona oczywiście jak zwykle zapuszczona nawet wyników nie dodali. Ma ktoś dojścia do wyników i jakiś zdjęć?

Napisano

Naprawdę się uśmiałem jak na stronce podali oficjalne wyniki. Jak można podać tylko osoby z podium?(no chyba że tylko 3 jechało :laugh: ) żenada

Napisano

No, z tymi wynikami to trochę przesadzili. Co by im zaszkodziło napisac wszystkich, zwłaszcza że tak mało ludzi startowało...

Może i fajne trasy do edycji wybierają, ale organizacyjnie to kpina jakaś jest :icon_confused:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...