Rogalik88 Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam, są na tym forum jacyś rowerzyści z Radomia chętni do wspólnej jazdy? W końcu w kupie siła, a i w grupie raźniej pedałować, tym bardziej że okolice Radomia to malownicze tereny o tej porze roku . Jeżdżę na MTB ale nie powstrzymuje mnie to od śmigania po szosie. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Witam, są na tym forum jacyś rowerzyści z Radomia chętni do wspólnej jazdy? W końcu w kupie siła, a i w grupie raźniej pedałować, tym bardziej że okolice Radomia to malownicze tereny o tej porze roku . Jeżdżę na MTB ale nie powstrzymuje mnie to od śmigania po szosie. pozdrawiam! może nie z Radomia ale z bliskich okolic, chętnie się przyłącze, gg 38441935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ja też się chętnie przyłącze ;] Pisz gg: 6133047 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis96 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Jestem ze Zwolenia,ale jak coś możemy razem popedałować xd GG:11921974 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 miło że pojawił się na forum ktoś więcej ze Zwolenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis96 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 miło że pojawił się na forum ktoś więcej ze Zwolenia No miło,jak coś to walcie śmiało xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.