noLags Napisano 10 Sierpnia 2012 Napisano 10 Sierpnia 2012 to na 13 tam gdzie mówisz na placu IC do zobaczyska ! Ja blisko Katowic mam, spokojnie. 13 plac IC Jak by mnie nie było albo jak by Ciebie miało nie być to dzwoń: 510836000
biker90 Napisano 10 Sierpnia 2012 Napisano 10 Sierpnia 2012 Kurde to w końcu o której bo ja najprędzej bym się wyrobił na 15 czy 16 po południu więc jak bd ci Łukasz pasował to przybędę, ale myślę co by się po Simply pod tb spotkać na Panewnickiej i zrobić trasę: Starganiec- Zarzecze-Podlesie-Tychy-Lędziny-Imielin-Wesoła-Katowice Co wy na to?
noLags Napisano 10 Sierpnia 2012 Napisano 10 Sierpnia 2012 to o 15 pod simply, ja w sumie juz tam siedze.
JjForcebreaker Napisano 10 Sierpnia 2012 Napisano 10 Sierpnia 2012 Będę na urodzinach taty więc niestety, poza tym dziś go wymyję i jutro drugi raz dam do serwisu- cały czas mi coś stuka w okolicy suportu. Przy jeździe z zablokowaną korbą cisza, przerutka wyregulowana, sam też regulowałem. Niemożliwe bym zajechał po tygodniu nowy suport...
biker90 Napisano 10 Sierpnia 2012 Napisano 10 Sierpnia 2012 przydałby się numer do bikera. A co czekasz, kto ma ten ma. Jeśli chcesz to być o 16 pod kościołem Mariackim bo ja jednak śmigam na Pogorie
czarusblitz Napisano 10 Sierpnia 2012 Napisano 10 Sierpnia 2012 To w takim razie niech ktos ustali na jutro konkretne miejsce zbiorki i godz oraz trase, bo juz sam nie wiem gdzie i o ktorej sie spotykamy.
biker90 Napisano 10 Sierpnia 2012 Napisano 10 Sierpnia 2012 To w takim razie niech ktos ustali na jutro konkretne miejsce zbiorki i godz oraz trase, bo juz sam nie wiem gdzie i o ktorej sie spotykamy. My się na jutro zgadujemy, a nie na dziś jak coś dziś trasa tą co ja podałem Lędziny itp.
czarusblitz Napisano 10 Sierpnia 2012 Napisano 10 Sierpnia 2012 Wiec plan jest taki; Dzis start Simply Panewnicka Ligota 17.00 trasa kierunek Tychy-Ledziny Jutro czyli sobota- start 12 lub 13 start plac IC rog Mickiewicza i Stawowej Będę na urodzinach taty więc niestety, poza tym dziś go wymyję i jutro drugi raz dam do serwisu- cały czas mi coś stuka w okolicy suportu. Przy jeździe z zablokowaną korbą cisza, przerutka wyregulowana, sam też regulowałem. Niemożliwe bym zajechał po tygodniu nowy suport... Fajnie gdyby jutro udaloby ci sie pojechac z nami
biker90 Napisano 10 Sierpnia 2012 Napisano 10 Sierpnia 2012 Dzięki za dzisiejszy wypad, a oto relacja: http://gizmo201.bikestats.pl/782940,Trening.html
noLags Napisano 10 Sierpnia 2012 Napisano 10 Sierpnia 2012 Kurde chłopaki ja od miecha na kole dopiero:D A Wy mi survival robicie:( nie ładnie, oj nie ładnie:(
czarusblitz Napisano 10 Sierpnia 2012 Napisano 10 Sierpnia 2012 Dobrze bylo mistrzu, dales rady wiec szacuneczek. Mam nadzieje, ze niedlugo ustawimy sie wspolnie na kolejna trase. Natomiast jutro jak co atakuje rejon Przeczyc, Mierzecic, Miasteczko Slaskie i Chechlo. Jesli ktos chce sie dolaczyc to zapraszam. Start okolo 12.00
biker90 Napisano 11 Sierpnia 2012 Napisano 11 Sierpnia 2012 Chyba nici z wypadu dzisiejszego, patrzeć pogoda za oknem
czarusblitz Napisano 11 Sierpnia 2012 Napisano 11 Sierpnia 2012 Ze wzgledu na pogode dzis trening odwolany. Jutro jesli pogoda pozwoli, moja propozycja treningu to w godzinach porannych 9.00-10.00 kolo Simply w Michalkowicach lub centrum Katowic plac IC. W zaleznosci od ilosci chetnych mozna dolaczyc sie do chlopakow kolo j. Dobieszowickiego, ktorzy startuja o 10.00. Tempo spokojne, treningowe do 30km/h. Poniewaz pogoda sie wyklarowala, jutro na godz 10.00 wybieram sie na trening z grupa z Kozlowej Gory, ktorzy startuja z tamy z j.Dobieszowickiego. Startuje z Ligoty wiec jak ktos chetny mozemy jechac razem.
JjForcebreaker Napisano 12 Sierpnia 2012 Napisano 12 Sierpnia 2012 Z tą pogodą nie wiadomo co robić. Co innego letni deszcz przy ~32'C co innego burza przy 22 gdzie temperatura spada o kilka stopni do poziomu w którym powoli zaczyna się robić niefajnie. Chyba rozwiązałem problemy, to nie był na szczęście nowy suport. Póki co jutro się wkręcę z powrotem (jak pogoda dopisze, a niestety ma padać :/) jazdą do oklepanych w ostantim czasie Paprocan. W najbliższym czasie będę szukał nowej trasy, raczej na północ (jako że lokacja startowa to Bytom). Jutro jak nie będzie padać to pewnie dopiero koło 12-13 uda mi się wyjechać z domu. Miłej jazdy wszystkim
Gibas Napisano 12 Sierpnia 2012 Napisano 12 Sierpnia 2012 Dziś byłem taki zadowolony że nareszcie udało mi się wyjść pokręcić. Moja Radość nie trwała długo - skończyła się jeszcze przed Dobieszowicami. Tak mnie zlało, że postanowiłem zawrócić. Mam nadzieje, że w środę uda mi się wyrwać raz jeszcze.
czarusblitz Napisano 12 Sierpnia 2012 Napisano 12 Sierpnia 2012 Jutro w zaleznosci od pogody szosa lub mtb. Jesli ktos chce sie dolaczyc to piszcie. Bede startowal okolo 17.00-17.30.
biker90 Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Dziś byłem taki zadowolony że nareszcie udało mi się wyjść pokręcić. Moja Radość nie trwała długo - skończyła się jeszcze przed Dobieszowicami. Tak mnie zlało, że postanowiłem zawrócić. Mam nadzieje, że w środę uda mi się wyrwać raz jeszcze. Nas też zlało ale podczas przerwy o dziwo.Ogólnie uważam i tak wyjazd za udany, fajnie było do czasu aż w Libiążu nas oberwanie chmury, a raczej burza nie dopadła. Jakbyśmy pojechali dalej może by nas nie dopadło Zamiast Zamku Lipowiec była Trzebinia i powrót pociągiem P.S. Może się z Tb Łukasz wybiorę, ale wszystko zależy od tego czy się wyrobię na tą 17.30
czarusblitz Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 Ze wzgledu na jutrzejsze swieto i dzien wolny, polecam kazdemu rowerzyscie do udzialu w Infrasetimanalle Classico. Start 18.00 z Katowic plac IC.
czarusblitz Napisano 17 Sierpnia 2012 Napisano 17 Sierpnia 2012 Jutro wybieram sie do Zwardonia, aby tam pojezdzic, planowana jest petla beskidzka, Zwardon-Szczyrk-Istebna-Wisla i powrot do Zwardonia, w tym podjazd pod Salmopol i Kubalonke. Dystans 100-130km. Wyjazd z Katowic okolo poludnia samochodem. W razie chetnych 2-3 miejsca wolne. Pozdr
czarusblitz Napisano 17 Sierpnia 2012 Napisano 17 Sierpnia 2012 Niestety z przykroscia informuje, ze wyjazd do Wisly odwolany ze wzgledu na dzisiejszy wypadek, po ktorym rower jest raczej do kasacji.
biker90 Napisano 18 Sierpnia 2012 Napisano 18 Sierpnia 2012 Niestety z przykroscia informuje, ze wyjazd do Wisly odwolany ze wzgledu na dzisiejszy wypadek, po ktorym rower jest raczej do kasacji. Co się stało
DEVILEK Napisano 18 Sierpnia 2012 Napisano 18 Sierpnia 2012 Dokładnie, podaj jeśli możesz jakieś większe info ... Mam nadzieję, że z Tobą wszystko ok, a roweru oczywiście szkoda.
biker90 Napisano 18 Sierpnia 2012 Napisano 18 Sierpnia 2012 Co robi pierwsze rowerzysta po wypadek? Zamiast patrzeć czy jest cały to patrzy czy maszyna cała! Co żeś zrobił albo kto ci to zrobił. Podaj jakieś szczegóły, to teraz masz wymuszone jeżdżenia na mtb
czarusblitz Napisano 18 Sierpnia 2012 Napisano 18 Sierpnia 2012 No faktycznie, teraz zostal mi mtb. Wypadek spowodowany byl wymuszeniem pierwszenstwa, przez kierowce poruszajacym sie samochodem. Troche obic i otarc na ciele, najgorzej ze z szosa generalnie nie do naprawienia. Teraz bede pojawial sie na mtb, wiec w koncu z wami sie wybiore.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.