czarusblitz Napisano 7 Lipca 2012 Napisano 7 Lipca 2012 Filmik z wyprawy na Przeczyce i Pogorie. Zapraszam do powspominania;
JjForcebreaker Napisano 7 Lipca 2012 Napisano 7 Lipca 2012 O już prawie 12. Odebrałem rower z serwisu, w końcu wymieniłem pancerze przerzutek i blokady widelca na białe. Cóż, kawka, rozgrzewka i do zobaczenia pod Simply Panowie.
czarusblitz Napisano 7 Lipca 2012 Napisano 7 Lipca 2012 Wyprawa na Przeczyce byla fajna, pogoda wtedy dopisala. Miejmy nadzieje ze i dzis takze tak bedzie. Przemysleliscie juz dzisiejsza trase?
czarusblitz Napisano 7 Lipca 2012 Napisano 7 Lipca 2012 No to spoko, dokladne szczegoly ustalimy na miejscu przy Simply. Do zobaczenia.
JjForcebreaker Napisano 7 Lipca 2012 Napisano 7 Lipca 2012 Sory za przestój Panowie, mam nadzieję że dojechaliście bez problemów Poszedł koszyk przy śrubie mocującej gdzie łańcuch nie ma dostępu (więc żadne złe użytkowanie czy zużycie), albo wada materiału albo spory pech. W nocy jak ją umyję to wstawię foto, trochę się wygięła prowadnica Szkoda ale cóż, pierwszy raz od wielu lat coś mi się popsuło nie na zasadzie "bo zajechane i powinno" więc jestem wyrozumiały.
Gibas Napisano 7 Lipca 2012 Napisano 7 Lipca 2012 Ja też miałem pecha. Zaraz za Zdenkiem złapałem kapcia w przednim - wymiana i jedziemy dalej. Postanowiliśmy nieco skrócić trasę z powodu później godz. - Łukasz pojechał na Piekary a ja na Wymysłów i tam na tamie drugi kapeć również w przednim. Masakra.
czarusblitz Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 A ja w Kochlowicach trafilem na burze, porzadnie mnie zlało, ale mimo wszystko przyjemnie bylo po tak upalnym dniu.
Gość Tomas81PL Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 witam,czy ktoś teraz w weekend organizuje jakąś wycieczkę,może być do 60km w jedną stronę,znudziło mi się jeżdżenie samemu,pzdr
czarusblitz Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 na pewno cos sie zorganizuje, jak co weekend. Sobota i niedziela do ustalenia. W ciagu tyg. takze mozna razem zrobic jakis krotszy dystans.
JjForcebreaker Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 szosa czy mtb ? Szosa. Dziś ślę info do sprzedawcy, jak nie wymiana na nowy egzemplarz to przynajmniej wymiana koszyka, niczego innego nie biorę pod uwagę. Mam nadzieję że na weekend uda mi się wyrobić ze wszystkim, idzie lekkie ochłodzenie więc powinno się o wiele lepiej jeździć.
Gość Tomas81PL Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Fajnie by było też coś mtb,bo ów rower posiadam,byłbym wdzięczny pzdr
JjForcebreaker Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Biorąc pod uwagę rowery kolegów ciężko będzie. Trzeba by było ustalić dobrą trasę, tak jak ostatnio jeździłem to nie są to wycieczki ale spokojne ale jednak, treningi. Co do roweru sam mam hardtaila do XC. Na szczęście mam blokadę widelca, wrzuciłem opony 1,35 i można jeździć. Osobiście jakby była jakaś konkretna trasa to mógłbym spróbować czegoś minimalnie bardziej terenowego, nie wiem jak wcześniej to wyglądało i jakie trasy były.
biker90 Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 A ja tam dawałem radę na mtb, a koła na 2.1 mam i nie narzekałem, wszystko się da
biker90 Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 oj na takich butach to już ciężko będziesz miał za nimi się utrzymać. Z tym to nie na szosę tylko do lasu się pchać. Na asfalcie pewnie masz mega opory toczenia i słychać cie pewnie z kilometra
Gość Tomas81PL Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 oj na takich butach to już ciężko będziesz miał za nimi się utrzymać. Z tym to nie na szosę tylko do lasu się pchać. Na asfalcie pewnie masz mega opory toczenia i słychać cie pewnie z kilometra trudno sam pojeżdżę
Gibas Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Wiem że co weekend chłopaki z Sosnowca jeżdżą na MTB - możesz podjechać i spróbować.
czarusblitz Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Kolego Thomas81, jesli masz tylko ochote pojezdzic z nami to zapraszamy. Tempo dostosujemy do kazdego, wazne aby robila sie coraz wieksza ekipa. My preferujemy asfalty ze wzgledu ze jezdzimy na rowerach szosowych. Jesli interesuje cie jazda w terenie, jest watek na forum Latowice, Chorzow i okolice, pisz wtedy do Bikera90. Jesli szukasz mocnych treningow w terenie, szukaj watek Sosnowiec i okolice, tam chlopaki wymiataja, a jesli interesuja cie szosowe wyscigi kolarskie, to tylko srodowe klasyki Infrasetimanalle Classico z centrum Katowic, watek takze na forum oraz facebooku.
Gość Tomas81PL Napisano 10 Lipca 2012 Napisano 10 Lipca 2012 mam szosowe oponki 1.9 ale niestety są to seryjne z zakupu kellys cobra obecnie mam założone (P)schwalbe rocket ron,(T)continental diesel i muszę przyznać że teraz cięzko się jedzie,max 50km/h,pomyślę o zakupie jakichś węższych oponek,ale w tym miesiącu nie dam już rady,bo miałem wydatek ok 350zł(wymiana napędu itp) a niestety w tym kraju zarabia się tak a nie inaczej,w przyszłym roku planuję zakup roweru szosowego,bądź kellysa salamander bądź też quartz'a i dostosować go do szosy,póki co jeżdżę na scarpe,na którego nie narzekam,jak coś to dam znać i dziekuję za zrozumienie
czarusblitz Napisano 10 Lipca 2012 Napisano 10 Lipca 2012 Nie ma problemu, jesli tylko masz ochote pojezdzic z nami, to sledz watek, bo standardowo w sobote jakis trening sie zorganizuje, a tempo sie dostosuje do kazdego. Staramy sie aby bylo nas coraz wiecej, aby atmosfera byla ok ,no i uwieczniamy treningi jakims filmikiem. A wiec w razie czego, do soboty.
czarusblitz Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 Na sobote prosze przemyslec nad godzina, trasa, miejsce spotkania to standardowo Simply Michalkowice.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.