biker90 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 sorry panowie, ale nie dam rady lece juz z inna ekipa. Cos sie opuszczam, musze sie wsiasc za siebie i w nastepna niedzele krece z wami w strone Pyrzowic czy dobrze pamietam Rybnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 NIe wiem jak będzie z tym Rybnikiem. Bardzo chętnie bym pojechał ale ost nie mam kiedy trenować i forma poszła w dół strasznie, a szkoda by było pociągiem wracać . Jeśli zdążę się podciągnąć to mogę jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JjForcebreaker Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Gibas gdzie jest dokładniej ten Simply? Bliżej Krakowskiej, Pocztowej? Jak uda mi się wstać w tą niedzielę tak wcześnie to może bym uderzył, mam niedaleko z Koszutki. Ile osób będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Jeśli przyjedziesz to póki co 2 Pocztowa jest bardzo blisko. Od wierzy jak będziesz jechał cały czas prosto w stronę Piekar to po prawej stronie jest Simply. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Ellos, witam was. Ja jestem poko co w Beskidzie Zywieckim i poki co tutaj jezdze. W nastepny weekend uzbieramy wieksza ekipe to gdzies zrobimy fajna i ciekawa trasa. Marcin, napisze do Wojtka, ze sie w niedziele ustawoacie, moze sie wybierze z wami. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JjForcebreaker Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Jeśli przyjedziesz to póki co 2 Pocztowa jest bardzo blisko. Od wierzy jak będziesz jechał cały czas prosto w stronę Piekar to po prawej stronie jest Simply. To może dobrze, bo po dzisiejszej, pierwszej szosowej, trasie jestem wypompowany i będę się czepiał autobusów Wezmę jeszcze magnez, postaram się położyć normalnie i jutro podjechać. Jak będę kaput to z góry przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 OK. Jak coś to pisz smsa rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JjForcebreaker Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Dzięki za jazdę. Ogólnie jeśli chodzi o przyszły weekend: - piątek po 18 - sobota rano (może być nawet 7:30-8:00) albo po 18 - niedziela ogólnie popołudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Mam nadzieje ze dobrze sie wam jezdzilo. Napiszcie jaka traske zrobiliscie? W weekend pojezdze juz z wami, a jesli mialby ktos jutro popoludniu ochote i czas, przed IC pokrecic to niech da znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Zrobiliśmy standard Dobieszowice - Góra Siewierska - Pyżowice lotnisko - Ożarowice - Miasteczko Śląskie - Świerklaniec - Wymystów - Dobieszowice - dom. nieco poniżej 70km - pogoda była zdecydowanie nie sprzyjająca(choć wiem, że dla ciebie idealna ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 No ja lubie taka pogode, ja jezdzilem w rejonie jeziora zywieckiego, miedzynrockiego, turystow masa, praktycznie kolarzy zero, chyba nikt nie odwazyl sie jezdzic w taka patelnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JjForcebreaker Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Mam nadzieje ze dobrze sie wam jezdzilo. Napiszcie jaka traske zrobiliscie? W weekend pojezdze juz z wami, a jesli mialby ktos jutro popoludniu ochote i czas, przed IC pokrecic to niech da znac. Tak jak wyżej, plus u mnie dojazd i przyjazd do centrum Katowic i mały 'skok w bok' bo WPKiW. chyba nikt nie odwazyl sie jezdzic w taka patelnie. Ogólnie rowerzystów sporo, ale w taką pogodę faktycznie mało kto chce poważniej kręcić. Ja jestem jeszcze nieprzyzwyczajony do takich tras i póki co dla mnie asfalt przy 32-34'C to masakra. Co do kręcenia przed IC- o jakiej trasie mówisz? Ja osobiście dziś odpoczywam, jutro miałem zamiar z 30km lekkiego, wieczornego kręcenia zrobić. Przy okazji- trzeba być jakoś wcześniej, 17:45 wystarczy? Jak to wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Wszystko zalezy od pogody bo podobno jutro maja byc burze. Generalnie jutro zamierzam zrobic 50-60 km bardziej plaski teren. Co do startu IC, wystarczy ze bedziesz tuz przed 18.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JjForcebreaker Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Eh tak się kończy słuchanie pogody. Właśnie czytałem i po południu miały się pojawić mocne burze, a ponieważ miałem wolny dzień to sobie wcześniej pojechałem pod Pszczynę 94km w sumie. Oczywiście nadal nie pada :/ Piszcie który dzień bardziej wam odpowiada- sobota, niedziela? Osobiście jakbym miał wybrać to sobota po 17 czy po 18 o ile pogoda pozwoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Jeśli o mnie chodzi to od 15:00 w sobote powinienem być dostępny. Jeśli chodzi o niedzielę to raczej od 9:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Jak dla mnie pasuje 15.00 ale lepiej dostosowac godz do innych, aby dostosowac sie takze do innych. Ustawmy sie najpierw na sobote. W sobote pasuje mi wlasciwie kazda godz wiec proponujcie godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JjForcebreaker Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Też jestem za sobotą. 15 dla mnie jest ok. Choć jak będzie gorąco to 16 czy 17 by była lepszą opcją. Generalnie ciężko patrzeć teraz na pogodę- teoretycznie w każdy dzień ma padać, a jak jest każdy widzi. Pamiętam jak w zeszły czwartek i piątek miały się rozpocząć burze... niczego chyba do końca weekendu nie było. Powiem tak, w sobotę od 15 do późnego wieczoru będę free więc konkretną godzinę zostawiam wam. Do soboty na pewno coś uzgodnicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Mi godz 15.00 pasuje, upaly lubie wiec to mi nie przeszkadza. Niech inni napisza czy pasuje godz 15.00. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Jestem za. Jaka trasa tym razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Pogoda generalnie jest upalna, wiec mysle ze mozna jechac rejon Przeczyc, Siewierza, Pogorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JjForcebreaker Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Jak dla mnie najlepiej jakaś trasa tak do około 40km w jedną stronę. Żebym z dojazdem i powrotem zmieścił się w stówce, nie jestem aż tak wytrenowany. Im bardziej zacieniona tym lepiej Co do godziny- 15 ok. Simply? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Tak simply w Michalkowicach godz 15.00. Wybierzcie trase, ale mysle ze rejon Przeczyc, Mierzecic i Pogorii to dobry teren. Sa lasy i woda, wiec zawsze mozna sie schlodzic. Ewentualnie druga pocja to trasa Swierklaniec, Chechlo, Wojkowice w strone Czestochowy- tam sie jedzie glownie terenem zalesionym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 może się dołączę do was dzisiaj, ale o której o 15 pod Simply startujemy czy jak? Co do trasy to może dla odmiany Pogoria może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 My sie spotykamy jutro a nie dzisiaj, czyli sobota godz 15.00 kolo Simply w Michalkowicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Coś czuje, że się nie zjawię choinka mi się z kasety zrobiła i czeka mnie wymiana. Niemożliwe żeby przy przebiegu 3700km była już do wymiany a jednak jest więc jak dam rady to się zjawie, a jak nie to nie, prędzej ta druga opcja bd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.