biker90 Napisano 29 Czerwca 2012 Napisano 29 Czerwca 2012 sorry panowie, ale nie dam rady lece juz z inna ekipa. Cos sie opuszczam, musze sie wsiasc za siebie i w nastepna niedzele krece z wami w strone Pyrzowic czy dobrze pamietam Rybnika
Gibas Napisano 29 Czerwca 2012 Napisano 29 Czerwca 2012 NIe wiem jak będzie z tym Rybnikiem. Bardzo chętnie bym pojechał ale ost nie mam kiedy trenować i forma poszła w dół strasznie, a szkoda by było pociągiem wracać . Jeśli zdążę się podciągnąć to mogę jechać.
JjForcebreaker Napisano 29 Czerwca 2012 Napisano 29 Czerwca 2012 Gibas gdzie jest dokładniej ten Simply? Bliżej Krakowskiej, Pocztowej? Jak uda mi się wstać w tą niedzielę tak wcześnie to może bym uderzył, mam niedaleko z Koszutki. Ile osób będzie?
Gibas Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 Jeśli przyjedziesz to póki co 2 Pocztowa jest bardzo blisko. Od wierzy jak będziesz jechał cały czas prosto w stronę Piekar to po prawej stronie jest Simply.
czarusblitz Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 Ellos, witam was. Ja jestem poko co w Beskidzie Zywieckim i poki co tutaj jezdze. W nastepny weekend uzbieramy wieksza ekipe to gdzies zrobimy fajna i ciekawa trasa. Marcin, napisze do Wojtka, ze sie w niedziele ustawoacie, moze sie wybierze z wami. Pozdr
JjForcebreaker Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 Jeśli przyjedziesz to póki co 2 Pocztowa jest bardzo blisko. Od wierzy jak będziesz jechał cały czas prosto w stronę Piekar to po prawej stronie jest Simply. To może dobrze, bo po dzisiejszej, pierwszej szosowej, trasie jestem wypompowany i będę się czepiał autobusów Wezmę jeszcze magnez, postaram się położyć normalnie i jutro podjechać. Jak będę kaput to z góry przepraszam
JjForcebreaker Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 Dzięki za jazdę. Ogólnie jeśli chodzi o przyszły weekend: - piątek po 18 - sobota rano (może być nawet 7:30-8:00) albo po 18 - niedziela ogólnie popołudniu
czarusblitz Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Mam nadzieje ze dobrze sie wam jezdzilo. Napiszcie jaka traske zrobiliscie? W weekend pojezdze juz z wami, a jesli mialby ktos jutro popoludniu ochote i czas, przed IC pokrecic to niech da znac.
Gibas Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Zrobiliśmy standard Dobieszowice - Góra Siewierska - Pyżowice lotnisko - Ożarowice - Miasteczko Śląskie - Świerklaniec - Wymystów - Dobieszowice - dom. nieco poniżej 70km - pogoda była zdecydowanie nie sprzyjająca(choć wiem, że dla ciebie idealna ).
czarusblitz Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 No ja lubie taka pogode, ja jezdzilem w rejonie jeziora zywieckiego, miedzynrockiego, turystow masa, praktycznie kolarzy zero, chyba nikt nie odwazyl sie jezdzic w taka patelnie.
JjForcebreaker Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Mam nadzieje ze dobrze sie wam jezdzilo. Napiszcie jaka traske zrobiliscie? W weekend pojezdze juz z wami, a jesli mialby ktos jutro popoludniu ochote i czas, przed IC pokrecic to niech da znac. Tak jak wyżej, plus u mnie dojazd i przyjazd do centrum Katowic i mały 'skok w bok' bo WPKiW. chyba nikt nie odwazyl sie jezdzic w taka patelnie. Ogólnie rowerzystów sporo, ale w taką pogodę faktycznie mało kto chce poważniej kręcić. Ja jestem jeszcze nieprzyzwyczajony do takich tras i póki co dla mnie asfalt przy 32-34'C to masakra. Co do kręcenia przed IC- o jakiej trasie mówisz? Ja osobiście dziś odpoczywam, jutro miałem zamiar z 30km lekkiego, wieczornego kręcenia zrobić. Przy okazji- trzeba być jakoś wcześniej, 17:45 wystarczy? Jak to wygląda?
czarusblitz Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Wszystko zalezy od pogody bo podobno jutro maja byc burze. Generalnie jutro zamierzam zrobic 50-60 km bardziej plaski teren. Co do startu IC, wystarczy ze bedziesz tuz przed 18.00.
JjForcebreaker Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Eh tak się kończy słuchanie pogody. Właśnie czytałem i po południu miały się pojawić mocne burze, a ponieważ miałem wolny dzień to sobie wcześniej pojechałem pod Pszczynę 94km w sumie. Oczywiście nadal nie pada :/ Piszcie który dzień bardziej wam odpowiada- sobota, niedziela? Osobiście jakbym miał wybrać to sobota po 17 czy po 18 o ile pogoda pozwoli.
Gibas Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Jeśli o mnie chodzi to od 15:00 w sobote powinienem być dostępny. Jeśli chodzi o niedzielę to raczej od 9:00.
czarusblitz Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Jak dla mnie pasuje 15.00 ale lepiej dostosowac godz do innych, aby dostosowac sie takze do innych. Ustawmy sie najpierw na sobote. W sobote pasuje mi wlasciwie kazda godz wiec proponujcie godziny.
JjForcebreaker Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Też jestem za sobotą. 15 dla mnie jest ok. Choć jak będzie gorąco to 16 czy 17 by była lepszą opcją. Generalnie ciężko patrzeć teraz na pogodę- teoretycznie w każdy dzień ma padać, a jak jest każdy widzi. Pamiętam jak w zeszły czwartek i piątek miały się rozpocząć burze... niczego chyba do końca weekendu nie było. Powiem tak, w sobotę od 15 do późnego wieczoru będę free więc konkretną godzinę zostawiam wam. Do soboty na pewno coś uzgodnicie
czarusblitz Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Mi godz 15.00 pasuje, upaly lubie wiec to mi nie przeszkadza. Niech inni napisza czy pasuje godz 15.00. Pozdr
czarusblitz Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Pogoda generalnie jest upalna, wiec mysle ze mozna jechac rejon Przeczyc, Siewierza, Pogorii.
JjForcebreaker Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Jak dla mnie najlepiej jakaś trasa tak do około 40km w jedną stronę. Żebym z dojazdem i powrotem zmieścił się w stówce, nie jestem aż tak wytrenowany. Im bardziej zacieniona tym lepiej Co do godziny- 15 ok. Simply?
czarusblitz Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 Tak simply w Michalkowicach godz 15.00. Wybierzcie trase, ale mysle ze rejon Przeczyc, Mierzecic i Pogorii to dobry teren. Sa lasy i woda, wiec zawsze mozna sie schlodzic. Ewentualnie druga pocja to trasa Swierklaniec, Chechlo, Wojkowice w strone Czestochowy- tam sie jedzie glownie terenem zalesionym.
biker90 Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 może się dołączę do was dzisiaj, ale o której o 15 pod Simply startujemy czy jak? Co do trasy to może dla odmiany Pogoria może
czarusblitz Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 My sie spotykamy jutro a nie dzisiaj, czyli sobota godz 15.00 kolo Simply w Michalkowicach.
biker90 Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 Coś czuje, że się nie zjawię choinka mi się z kasety zrobiła i czeka mnie wymiana. Niemożliwe żeby przy przebiegu 3700km była już do wymiany a jednak jest więc jak dam rady to się zjawie, a jak nie to nie, prędzej ta druga opcja bd
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.