Skocz do zawartości

[Piekary Śląskie i okolice]

zedzik82

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy raz w tym roku trening typowy w terenie na mtb. Rejon lasy panewnickie, mikolowskoe i halembskie. Dystans okolo 50km, czas przejazdu 2 godz ze srednia okolo 28/h. W porownaniu do szosy, ktora mimo wszystko bardziej preferuje, jazda w terenie jest bardziej techniczna, szybciej odczuwa sie zmeczenie, generalnie fajna odmiana, cos innego. Bedzie trzeba co jakis czas potrenowac rowniez w terenie c

Wczorajsza trasa Katowice-Gora Siewierska-Mierzecice-Pyrzowice-Pogoria-Grodziec-Wojkowice-Siemianowice-Katowice. Ode mnie z Panewnik wyszlo 97km. Jak ogarne program do obrobki filmow, wrzuce filmik.

Zapraszamy wszystkich milosnikow kolarstwa szosowego z okolic Katowic, Chorzowa, Piekar Slaskich i nie tylko, na wspolne treningi. Tempo treningow bardzo spokojne, roznorodne trasy.

Wczorajsza trasa 96km od Panewnik-Katowice-Bytkow-Siemianowice-Bobrowniki-Dobieszowice-Swierklaniec-Nowe Chechlo-Chechlo jezioro-Miasteczko Slaskie-Zyglin-Ozarowice-Pyrzowice-Tapkowice-powrot do Katowic. Po drodze 2 jeziora Dobieszowickie oraz Chechlo, trasa plaska momentami szybkie tempo ponad 50km/h, od pyrzowic kilka mocnych podjazdow. Srednia treningu niecale 26 km/h.

Wciaz zachecamy do dolaczenia nowych milosnikow szosowania, aby wspolnie i regularnie cos pokrecic.

Ja jestem chętny nawet w ten weekend :> Muszę tylko podskoczyć jutro do serwisu, zmieniam zajechane M520 na M540 ale stare się tak zapiekły że mimo zajechania kilku imbusów, wymęczeniu klucza płaskiego i użycia WD-40 nic się nie ruszyło. Poza tym chętny jestem jak najbardziej.

Zarówno sobota jak i niedziela.

Tempo wydaje się być ok jak dla mnie na początek, pytanie jeszcze do lokalizacji- skąd sjest start, gdzie się zbierają ludzie zazwyczaj?

Jak coś to zapraszam na małe kręcenie w stronę Pyrzowic w niedziele rano. Planuje wyjechać około 8:30 z Siemianowic. Powrót max 12:30. trasa +/- 80km.

Zwyczajowe miejsce zbiórki - Simply - Kościelna - Siemianowice.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...