czarusblitz Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dzis trening szosowy, trasa okolice Pyrzowic, Gory Siewierkiej, okolo 100km. Gdyby ktos chcial pojezdzic to jutro prefere krotsza trase przed IC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Pierwszy raz w tym roku trening typowy w terenie na mtb. Rejon lasy panewnickie, mikolowskoe i halembskie. Dystans okolo 50km, czas przejazdu 2 godz ze srednia okolo 28/h. W porownaniu do szosy, ktora mimo wszystko bardziej preferuje, jazda w terenie jest bardziej techniczna, szybciej odczuwa sie zmeczenie, generalnie fajna odmiana, cos innego. Bedzie trzeba co jakis czas potrenowac rowniez w terenie c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ja niestety pozbyłem się opon(były raczej mocno zjechane)terenowych i zostały mi tylko sliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Jutro o 10:00 startujemy z Siemianowice w stronę Przeczyc, Siewierza. 100% Asfalt, tempo 25-28km/h. Trasa około 80km. Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Kusi mnie to tempo, ale niestety jedziemy na Siewierz i też na Przeczyce może się spotkamy Marcin wreszcie, kilka wypadów było i coś się zawiesiło i ucichł temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 A o ktorej wy jedziecie, z tego co czytalem to raczej w godz popoludniowych. Wiec ciezko bedzie sie spotkac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ciężko się z tobą zgrać z tego co czytam. My startujemy o 10:00 z parkingu przy Simply. Powrót planowany około 14:00. Jak masz czas to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Chętnie się wybiorę, ale dopiero za 2 tygodnie lub w tygodniu mogę też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Spoko - wstępne plany sugerują że za 2 tyg będzie Rybnik. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Wczorajsza trasa Katowice-Gora Siewierska-Mierzecice-Pyrzowice-Pogoria-Grodziec-Wojkowice-Siemianowice-Katowice. Ode mnie z Panewnik wyszlo 97km. Jak ogarne program do obrobki filmow, wrzuce filmik. Zapraszamy wszystkich milosnikow kolarstwa szosowego z okolic Katowic, Chorzowa, Piekar Slaskich i nie tylko, na wspolne treningi. Tempo treningow bardzo spokojne, roznorodne trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Mam nadzieje, że w przyszłym sezonie się spotkamy bo dopiero wtedy szosę bede miał i noge sprawną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Kurde za 2 tygodnie w sobotę wbijamy na Rybnik, opuściłem się trochę i forma spadła. Nie ma to jak MTB za szosowcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Z tego co widzę po planach w grę będzie wchodziła raczej niedziela. Dziś miała być krótka przejażdżka w lajtowym tempie a zrobiło się 70km i momentami dość ostro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Wczorajsza trasa 96km od Panewnik-Katowice-Bytkow-Siemianowice-Bobrowniki-Dobieszowice-Swierklaniec-Nowe Chechlo-Chechlo jezioro-Miasteczko Slaskie-Zyglin-Ozarowice-Pyrzowice-Tapkowice-powrot do Katowic. Po drodze 2 jeziora Dobieszowickie oraz Chechlo, trasa plaska momentami szybkie tempo ponad 50km/h, od pyrzowic kilka mocnych podjazdow. Srednia treningu niecale 26 km/h. Wciaz zachecamy do dolaczenia nowych milosnikow szosowania, aby wspolnie i regularnie cos pokrecic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Jak najbardziej zapraszamy każdego miłośnika asfaltu. Okolice mamy ładną więc warto "po zwiedzać". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 IC 13.06.2012- urywki z zeszlej srody Wkrotce filmik z naszej wyprawy Przeczyce-Pogoria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 http://www.gpsies.com/map.do?fileId=epcrvbxsxzodyeku To propozycja trasy do Pszczyny - termin za 2 lub 3 tyg(weekend). Ktoś chętny? 100% asfalt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Na mnie oczywiscie mozesz liczyc... đ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Filmik z ostatniej srodowej odslony 20 czerwiec 2012 zrobione w programie Pinacle Ultimate Studio: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JjForcebreaker Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 http://www.gpsies.co...pcrvbxsxzodyeku To propozycja trasy do Pszczyny - termin za 2 lub 3 tyg(weekend). Ktoś chętny? 100% asfalt. Byłbym chętny. Tempo spokojne? W najbliższych dniach coś się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 średnia prędkość to na tym dystansie w przedziale 25-28km/h będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Spokojnie, pomysl bardzo dobry, zbierze sie ekipa i pojedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JjForcebreaker Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ja jestem chętny nawet w ten weekend :> Muszę tylko podskoczyć jutro do serwisu, zmieniam zajechane M520 na M540 ale stare się tak zapiekły że mimo zajechania kilku imbusów, wymęczeniu klucza płaskiego i użycia WD-40 nic się nie ruszyło. Poza tym chętny jestem jak najbardziej. Zarówno sobota jak i niedziela. Tempo wydaje się być ok jak dla mnie na początek, pytanie jeszcze do lokalizacji- skąd sjest start, gdzie się zbierają ludzie zazwyczaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Jak coś to zapraszam na małe kręcenie w stronę Pyrzowic w niedziele rano. Planuje wyjechać około 8:30 z Siemianowic. Powrót max 12:30. trasa +/- 80km. Zwyczajowe miejsce zbiórki - Simply - Kościelna - Siemianowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.