Gibas Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Przykład trasy - http://mapy.google.pl/maps?saddr=Ko%C5%9Bcielna,+41-100+Siemianowice+%C5%9Al%C4%85skie&daddr=Emilii+Plater+to:Jana+III+Sobieskiego+to:Nieznana+droga+to:Nieznana+droga+to:Nieznana+droga+to:Nieznana+droga+to:Nieznana+droga+to:Trasa+78+to:Tarnog%C3%B3rska+to:Nieznana+droga+to:Nieznana+droga+to:Ko%C5%9Bcielna&hl=pl&ie=UTF8&ll=50.355976,19.021111&spn=0.041235,0.060081&sll=50.335984,19.013643&sspn=0.041253,0.060081&geocode=FW7X_wIdUPchASk56AvSLdIWRzHlc6nsbgmeyQ%3BFd6MAAMdFiEiAQ%3BFUxvAAMdWsMiAQ%3BFWkgAQMdxCojAQ%3BFZsCAgMdOlsjAQ%3BFT8CAgMdgeUjAQ%3BFe6EAgMdcD4jAQ%3BFRv5AQMdOJIiAQ%3BFVqXAQMdLhkhAQ%3BFZJLAQMdYCghAQ%3BFcoxAQMdnLYhAQ%3BFeP9AAMd7RwiAQ%3BFTjV_wIdWvchAQ&mra=mi&mrsp=12&sz=14&t=m&z=14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Ja sie pisze z wami w sobote i niedziele, dajcie znac o ktorej i skad startujecie, w ciagu tygodnia takze pojezdze bo i tak trenuje sam. A w srody przyjezdzie do Katowic na srodowy kolarski klasyk start o 17.00 z placu ul. Stawowa i Mickiewicza. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 W najbliższą sobotę około 15:00 startuje z Michałów. W około 2-2,5h trasa jest do zrobienia. Jak coś zapraszam. Czy od Maja nie mieliście zaczynać o 18:00 treningu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Widzę, że na poważnie mówiłeś. Ja dziś zaliczyłem jezioro Świerklaniec prawie 69km w przeciągu 3h, chyba jest nieźle. I ci chyba tempa dotrzymam. Przy kościele tam masz na myśli się spotkać czy wyżej przy aptece??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Niżej przy Simply możemy się zgrać. Zobaczymy jak pogoda jeszcze będzie wyglądała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 no zobaczymy przy kosciele chyba bd dobrze, o ktorej w sb moze wczesniej jakos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Gdzie jest ten Michalow oraz rozumiem ze mowa o treningu na szosie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 jak cos to moge cie zgarnac np. w parku chorzowskim i razem tam zasmigac bo wiem gdzie i jak jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Ok nie ma problemu, to zgadamy sie w przy parku chorzowskim np kolo ronda przy carrefourze Napisz jeszcze o ktorej sie zgadamy, bo z tego co wiem start w Miechowie jest o 15.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 zgadajmy się przy żyrafie tam na pewno się nie miniemy lub pod wjazdem do parku od strony Siemianowic przy wieży telewizyjnej, tam jak się jedzie na planetarium o tej drodze mówię na samym początku tam ten gościu kasuje za wjazd samochody, podaj jakiś namiar na siebie czy coś bo szukać bd się nie ciekawie się pogoda na weekend zapowiada (deszcz), oby się zmieniło jeszcze Michałkowice kościelna 30 koło Simply nie lepiej koło kościoła!? tylko o której jak bd pogoda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Właśnie się dowiedziałem, że sobota u mnie odpada - obowiązki rodzinne. W niedziele jestem dostępny od 10:00. Krecik dziś zapowiadał deszcz na sobotę - zobaczymy jak będzie. Jak coś to może być na parkingu przy kościele na Michałkowicach - w niedziele - godzina do ustalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 mi by pasowało tak o 11, ale dopasuje się oczywiście. To miejsce zbiórki dogadane parkingi przy kościele na Michałkowicach. OBY nie padało tylko, no jak patrzę na pogodę to w sb i nd ma padać raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 No to mozemy sie zgadac kolo tego wjazdu od Siemianowic kolo goscia ktory kasuje bilety. Bede na czerwonej szosowie w bialo-czarnym stroju. Kontakt 796056605. Telefonu zazwyczaj ze saba nie zabieram ale wysle esa tyz przed wyjazdem, dlatego zostaw takze swoj namiar. Jestem z dzielnicy Katowic Ligota. Pozdr Ok to w takim razie na niedziele. Jak bedzie padalo lub pochmurno takze mozna pojezdzic. Trzeba pomyslec tylko nad trasa. W sobote takze sie wybieram, jesli ktos chetny na trening to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 o to fajnie esa ci wyslalem, wiec masz moj numer tez jak jestes z ligoty to mozemy sie gdzies indziej nawet zgadac by nie jechac przez park. Jak juz sie godzine ustali to sie spotkamy jakies 30minut wczesniej ilu osób ma jechać w ogl? czym więcej tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 i niestety zmiana pogody nastąpiła jutra ma być 12stopni ciepła i opady, to jak robimy panowie odpuszczamy czy jedziemy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Dokladnie, czekamy na odpowiedz. Ja z checia pojechalbym bez wzgledu na warunki. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 jeszcze ten wmordewind, mi sie jakos w deszczu nie usmiecha jechac. Zimno jak napisalem nie przeszkadza. Daj znac co i jak czy jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Mysle ze chyba odpuscimy bo poki co nikt nie potwierdzil czy trening aktualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 albo sami pojedziemy jak w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Ja się wybieram - lekki deszcz nie przeszkadza - chyba, że lunie na maxa(trasę można skrócić a po drodze jest się gdzie schować jak coś). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Wiec gdzie sie spotykamy i o ktorej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 to co jedziemy? Zimno jest ale nie pada a to najwazniejsze. To co 11 tam na tym parkingu przy kosciele na michalkowicach zbiorka To jademy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Kto by jechal dziś takim szalkiem tras XC - Radzionków, DSD Dolimity - tutaj mma naprawde fajna pętelke, ii możliwe jeszcze Repty tez fajne tereny znam czas 1-3 godziny mam czas od 10-14/15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 ja chcesz to wpadaj bo jedziemy na Pyrzowice zbiórka o 11 na parkingu koło kościoła Michałkowice: Kościelna - Mapy Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 ale asfaltem ? szkoda szczerze mi opon boo mam je na wyscigi a bezdetek nie chce mi sie zmieniac .. moglbym na szosie ale hmm za bardzo sie nie pomecze hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.