Gibas Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Dziś skromnie na rozruszanie nogi - 70km. Niestety muszę stwierdzić z przykrością, że zima mnie dopadła i forma poniżej krytyki. Zapraszam oczywiście na przyszłą niedziele - ma być ładnie - trasa do 100km. Zendek niestety rozkopany wiec runka wok ół lotniska odpada ale coś sie na pewno znajdzie w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JjForcebreaker Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 czarusblitz=> jak najbardziej aktualne, sporo sieci przekopałem, póki co wszystkie środki pochłania mieszkanie niestety, właściwie generalny remont połowy się zbliża, i to na zasadzie całą podłoga z wylewką, ściany, masakra Gibas=> zapodaj te foty nowej maszynki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Cześć Wszystkim. Szukam ludzi początkujących jak ja z okolic Piekar Śląskich do wspólnych treningów i wojaży. Chciałbym robić wypady 2 razy w tygodniu, najlepiej środa/czwartek i niedziela na trasach do Ogrodzieńca, Pogorii, Częstochowy itd. Mam nadzieję, że znajdą się jacyś chętni Ewentualny wypad do Pyrzowic mógłby być możliwy już jutro jeśli temp utrzyma się powyżej 10 stopni Ja chętnie ale w tygodniu albo wcześnie rano do 10.00 albo wieczorem po 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KeepCalm Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Jest tu jeszcze ktoś ? Jakaś trasa w tym tygodniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Moznaby pomyslec np. wtorek/czwartek [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelisek Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Witam wszystkie bikerki i bikerów. Zapraszam chętnych w wieku około 50 -tki z Wojkowic i okolic na wspólne kręcenie po okolicznych miejscowościach, np : rejon Kalet , Koszęcina, Tworógu, Toszka , Pogorii. czy Siewierza. Trekingiem można śmigać leśnymi duktami , szosówką walczę tylko i wyłącznie na asfalcie. Trasy różnej długości od kilkudziesięciu km do około 200km. Ktoś się wybiera na maraton do Radlina w dniach: 28-29 czerwca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KeepCalm Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Moznaby pomyslec np. wtorek/czwartek [emoji6] Jak coś to czekam na wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 A może ktoś coś jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Ja akurat na jutro mam inne plany, ale inni chetni pewnie znajda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KeepCalm Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Ja najwcześniej od wtorku mogę ; )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Jesli kto nie ma z kim krecic to wpadac w srody do Katowic na ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 14 wrzesnia odbywa sie II edycja tour de Piekary http://piekaryslaskie.com.pl/i,tour-de-piekary,200274,807966.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Jak tam wasza zimowa forma? Trenujecie cos, wiosna coraz blizej... oby pogada byla lepsza niz w zeszlym roku. [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ctm Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Ja w tym roku zaliczyłem 3 krótkie wypady jak było sucho, z powodu pracy w tygodniu, na kręcenie zostają weekendowe poranki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustavomota Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 w miarę możliwości pogodowych ,głównie okolice Świerklańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Jak tylko te sniegi zelza to zrobimy jakas wspolna ustawke. Podobno ten tydz. ma byc jeszcze zasniezony, a w nastepny temp. ma dojsc nawet do 10 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KeepCalm Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Witam. Jest ktoś chętny w przyszły weekend na krótką przejażdżkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Wwitam. Krotka tzn. ile? [emoji6] Mozna cos pomyslec i zorganizowac. Poczekamy moze ktos jeszcze dolaczy... Jezdzisz na szosie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shmitt Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Witam. Jest ktoś chętny w przyszły weekend na krótką przejażdżkę ? Zależy kiedy, gdzie, po czym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axles Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Witam. Tutaj to bardziej szosy, crossy czy typowo mtb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shmitt Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 w moim przypadku to asfalt, choc na rowerze "krosowym" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KeepCalm Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Ja osobiście bardziej mtb ale nie typowo A krótka trasa to znaczy 20-30km całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Wiosenna reaktywacja małymi krokami :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustavomota Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 wybiera się ktoś z okolic Piekar Śl 16 maja na Górę Świętej Anny na Pielgrzymkę Rowerzystów? cel bardziej rowerowy niż pielgrzymkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.