zedzik82 Napisano 23 Marca 2012 Autor Napisano 23 Marca 2012 ja niestety do pracy idę ale pozdrawiam kolesia na kolarce Gianta z "sowinów" bodajże którego dziś spotkałem
Mlodziutki Napisano 25 Marca 2012 Napisano 25 Marca 2012 Kto chętny dziś trochę wspólnie pokręcić z Bytomia lub okolic, nie jakimś szaleńczym tępem to piszcie na gg 19966253 prosiłbym tak do godziny czasu o kontakt
rzezniol Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Ja tam chyba na was za stary i za cienki jestem ... Ale bede tu czasem zagladal jak co to sie moge z kims spiknać ... jak co to raczej jazda w terenie Pozdro
Gibas Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Nie przesadzaj z tym wiekiem. Jeśli pogoda pozwoli wybiera się ktoś do Mirowa/Bobolic za 2 tyg? Oczywiście asfaltem.
Gibas Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisano 14 Kwietnia 2012 Jeśli pogoda pozwoli to czemu nie. Szosa czy teren?
Smooir Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisano 14 Kwietnia 2012 Teren, mam nowy "kokpit" i nie mogę przesadzać póki się wszystko tam nie zwiąże na priv podeślę Ci numer fona, to napisz co i jak, bo spadam z kompa ;]
czarusblitz Napisano 15 Kwietnia 2012 Napisano 15 Kwietnia 2012 Jestem co prawda z Katowic ale pojezdzilbym z wami. Rowniez zapraszam do Katowic na cosrodowe spotkania treningowe Infrasettimanalle Classico na szosie. Profill na facebooku pod ta sama nazwa. Startuje zawsze kilkudziesieciu kolarzy, sa wozy techniczne i motory, trasa okolo 70km. Na zachete filmik
Gibas Napisano 15 Kwietnia 2012 Napisano 15 Kwietnia 2012 Dzięki za namiar. Popracuje nieco nad formą(mam nadzieje) i się podłączę.
czarusblitz Napisano 15 Kwietnia 2012 Napisano 15 Kwietnia 2012 Nie ma problemu. Czym wiecej kolarzy tym lepiej, 2 tyg temu bylo okolo 80 kolarzy a tydzien temu okolo 60. Przyjezdzac i nie przejmowac sie forma, pierwsze 20km od Katowic-Ligota-Piotrowice to start honorowy w peletonie w spokojnym spacerowym tempie, pozniej zaczyna sie mocniejsze tempo, jest duzo ludzi, slabsi i mocniejsi, takze kobiety uczestnicza, wiec tworza sie na trasie rozne grupki i zawsze mozna znalezc swoja grupe dostosowujac swoj poziom i forme. Przyjezdzac i szkifowac forme. Pozdr
rzezniol Napisano 29 Kwietnia 2012 Napisano 29 Kwietnia 2012 No ja sie wybrałem ale niestety przeczytałem po fakcie http://www.endomondo.com/workouts/51532258 pozdro
zedzik82 Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Napisano 29 Kwietnia 2012 No ja sie wybrałem ale niestety przeczytałem po fakcie http://www.endomondo...rkouts/51532258 pozdro heh chciałem prawie taką samą trasę dziś zrobić, ale wylądowałem na Zielonej
czarusblitz Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 Ja chetnie z kims pokrece na szosie, do Piekar dojade. Moze przyszly weekend? Pozdr
Nuke Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 Ja chetnie z kims pokrece na szosie, do Piekar dojade. Moze przyszly weekend? Pozdr Szkoda, że na szosie.
Moloch89 Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 Ja chetnie z kims pokrece na szosie, do Piekar dojade. Moze przyszly weekend? Pozdr Ja sie pisze. A dziś idzie ktoś na szose lub lekki teren?
Dworniok Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 Ja bym mógł pokręcić w lekkim terenie, szosa odpada.
Gibas Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 Trochę za późno napisałeś. Ja dziś byłym na szosie - Pyrzowice. W sumie 66km.
rzezniol Napisano 7 Maja 2012 Napisano 7 Maja 2012 Panocki ftory sie wybiero na Family Cup w Cidrach ? Bo jo mom zamar ro przejechać ... http://www.forumrowerowe.org/topic/111454-zawody-family-cup-radzionkow/ ;D Pozdro
biker90 Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 @gibas chętnie pokręce z kimś na szosie np. w parku chorzowski. Zaznaczam nie jeżdżę na szosie tylko górskim jak coś. Jeśli tempo może być 22 i wzwyż to daj znać, dobry trening bym miał
rzezniol Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 Dzis zrobiłem rekonesans trasy na tegoroczny Family Cup w Radzionkowie ... Mam zamiar tam śmigać codziennie do środy 15 maja ... jak ktoś chce to w ciagu tygodnia 18:30 przy początku trasy ... Łikend jeszcze nie wiem w jakich godzinach (raczej rannych) ale tez bede "trenował". Jak ktoś chętny to zapraszam ... łatwo mnie poznać czarny Cube Reaction ... innego tak "mrocznego" kubusia na księżej jeszcze nie widziałem ... ja też raczej w ciemnych barwach. Pozdrawiam
Gibas Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 @gibas chętnie pokręce z kimś na szosie np. w parku chorzowski. Zaznaczam nie jeżdżę na szosie tylko górskim jak coś. Jeśli tempo może być 22 i wzwyż to daj znać, dobry trening bym miał Jak coś to zawsze w sob lub nd jadę w kierunku Pyrzowic(wioskami - ruch raczej nie za duży). Średnio około 50km - tempo spokojne 25-27. Zapraszam - z wpkiw na Michały nie jest daleko .
biker90 Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 wiem a konkretniej gdzie, jak sie za tb utrzymam bd dobrze z tempem. Powiniem dac rade, ale na szosie latwiej o takie tempo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.