czarusblitz Napisano 31 Października 2012 Napisano 31 Października 2012 Jakies propozycje na weekend, bo ma byc ladna pogoda?
Gibas Napisano 1 Listopada 2012 Napisano 1 Listopada 2012 Jeśli pogoda pozwoli to ja jestem chętny na jakieś 60-80km - po płaskim.
czarusblitz Napisano 1 Listopada 2012 Napisano 1 Listopada 2012 No Marcin, w sobote ma byc ladnie i okolo 15-16 stopni, wiec mozemy sie wybrac. Dzis jezdzilem w deszczu, wypizdzialo mnie doszczetnie, wiec w sobote moze slonce nas rozpiesci ;-)
czarusblitz Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 Pisze juz teraz, aby byl czas z pomyslami. Jakies plany rowerowe na sobote? Podawac propozycje co do godz.
czarusblitz Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Dla chetnych w srode czyli jutro spotykamy sie w Michalkowicach na hali Mosir - basen i sauna. To tak w formie kontynuacji treningow. Godz 20.00
Gibas Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Mam 400m więc głupio by było nie przyjść .
JjForcebreaker Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Ha, dawno mnie nie było :> Od dawna już nie jeżdżę, właściwie po przygodzie z gradem byłem tylko parę razy, za każdym razem też miałem pecha i albo deszcz albo lodowaty deszcz eh. Za to biegam, nigdy na poważnie tego nie robiłem ale zacząłem i regularnie 35-45km tygodniowo biegam. Próbowałem odbijać na Dolinę albo WPKiW ale w każdym przypadku pół miasta (światła ludzie) więc biegam w małym, pobliskim parku. Przynajmniej wyniki miarodajne. Kto ma konto na Endomondo? SportTrackera zostawiam tylko na rower, na Endomondo na razie biegi a potem też dojdzie rower: http://www.endomondo.com/profile/5611195 Pozdrawiam :>
Gibas Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Hej, Z Łukaszem zapraszmy na basen + saune dla relaksu i rozruszania. Ja korzystam z endomondo ale tylko na rowerze - http://www.endomondo.com/profile/2949789
czarusblitz Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 Ja mam konto nawa Lukasz Ciszek, zapraszam do grona znajomych ☺
czarusblitz Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Dzis godz 20.00 basen hala MOSiR w Michalkowicach, basen i sauna koszt okolo 20zl.
czarusblitz Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 Co prawda za oknem jeszcze zima, ale wiosna kalendarzowa juz jest. Kwestia czasu, kiedy zrobi sie w koncu cieplo i przyjemnie... Wiec czas pomyslec nad wznowieniem kolarskiego sezonu... Jakies propozycje...?
JjForcebreaker Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Jak następna wiosna też będzie taka nijaka to ja podziękuję... na pewno muszę kupić konkretnę ochronę termiczną dla nóg bo to główny i może nawet jedyny powód dla którego przy temp < ~10'C nie wychodzę- poprzednie M183, mimo że zabudowane i z słabą wentylacją nie nadawały się na normalne jazdy, a ochraniacze raczej kiepskie mam, głównie przejściowo jesienne (wiatr, woda..), muszę zakupić porządne na okres okołozimowy. czarusblitz=> z niedzielą będziesz się pisał czy nie? Ja byłem dosłownie parę razy na dłuższej jeździe, niestety, ale jak tempo ma być spokojne to spróbuję
Gibas Napisano 24 Kwietnia 2013 Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam, Tak jak wspomniał JjForcebrakeer na niedziele planowany jest nieco dłużyszy wypad. Cel: Ogrodzieniec Wyjazd: około 8:00 Simply Siemce Trasa:około 100-110km Tempo: jak zawsze spokojne(22-23kmh) Nawierzchnia:oczywiście 100% asfalt
czarusblitz Napisano 24 Kwietnia 2013 Napisano 24 Kwietnia 2013 Ellos. Dam znac. W sobote ma byc podobno deszczowo, a w niedziele jesli nie bede w gorach to pykne z wami. Pozdro PS: mozna sie w ciagu tyg. juz ugadywac, bo spokojnie do tej 20.00-20.30 mozna jezdzic.
Gibas Napisano 24 Kwietnia 2013 Napisano 24 Kwietnia 2013 Jawtygodniu póki co jestem dostępny 15:00 - 19:00. Po 6-05 bedzie lipa - zamierzam wiecej do roboty jeździć, a co za tym idzie bede już po treningu.
JjForcebreaker Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 Gibas=> dziś niestety wyjadę chyba trochę wcześniej ale w niedzielę na 99% będę, póki co niczego nie mam zaplanowanego i chyba tlyko pogoda może zmienić plany
JjForcebreaker Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Co do izotoniku to mam teraz dokładnie to: http://allegro.pl/activlab-napoj-izotonik-hot-3-kg-40-litrow-promo-i3187769969.html 3kg 45zł. Z tym co jest w sklepach, szczególnie Isostarem nie ma zbyt wielkiej konkurencji - cytryna- czerwony grejpfrut- wiśnia- pomarańcza A co do 40l- jak stosuje siego mniej / nie na każdy wyjazd, to można i więcej litrów wycisnąć. Wcześniej miałem też to tylo w takim plastikowym pojemniku i dedykowane dla kolarzy choć skład pewnie taki sam albo bliźniaczy.
czarusblitz Napisano 27 Kwietnia 2013 Napisano 27 Kwietnia 2013 Chlopaki, jedziecie jutro? Ja jade do Ustronia wiec mozemy sie ugadac jakos w ciagu majowki. Pozdr
JjForcebreaker Napisano 27 Kwietnia 2013 Napisano 27 Kwietnia 2013 Chlopaki, jedziecie jutro? Ja jade do Ustronia wiec mozemy sie ugadac jakos w ciagu majowki. Pozdr Jutro ma padać generalnie przez cały dzień ale co z tego wyniknie- nie wiadomo. U mnie w ogóle nie padało a miało... z jednej strony- może jutro przez większość dnia też nie będzie, z drugiej- może się skumulować i będzie burza bo tak trochę pachnie hehe. Wszystko siewyjaśnie jutro koło 5-6 rano, jak będzie się zanosić na burze lub już padać to ofc nie. Jak będzie jasne niebo- możliwe że zgodnie z planem
Gibas Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 Witam, Ktoś dziś jeździł? Ja zaliczyłem wypad do Złotego Potoku - nawet fajna trasa - 145km pykneło. Niestety na Mirów i Ogrozieniec brakło czasu - ale to może za tydz się uda. Kto się pisze?
czarusblitz Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 Hej mistrzu. Ja jezdzilem z ekipa G. Ossolinskiego i ekipa IC, po slowackich i czeskich beskidach. Tez pyknelo okolo 140km wraz z kilkoma ciekawymi podjazdami. Jak uda sie mi skleic filmik to go wrzuce. A za tydz. moge jechac na Ogrodzieniec. Pozdr
czarusblitz Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Moze w piatek basen i sauna? Co o tym myslicie?
biker90 Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Moje zdanie już znasz, tak jak zawsze na sokolskiej czekasz 19.40 w pt!?
czarusblitz Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Ok. Wiec piatek basen. PS: Marcin- rower daje w piatek do robienia, wiec w nast. tyg. podrzuce ci kiere i mostek. Poszukaj sobie dobrej owijki. Ja kupilem Fizik biala ze skory, podobno latwo sie czysci.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.