Gibas Napisano 23 Września 2012 Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Dzięki za dzisiejszy wypad. Dystans 57km, śr. 23km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicop Napisano 23 Września 2012 Udostępnij Napisano 23 Września 2012 81,380 km; Vavr: 26,80 km/h; czas jazdy 3:02:11. W końcówce był ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 23 Września 2012 Udostępnij Napisano 23 Września 2012 112 km, czas 3,49h, sr. predkosc 27,5, max. predk. 58km/h. Bylo superowo. Dzis zabieram sie za obrobke filmiku z 2 treningow (dzisiejszego i z przed tyg.), wiec sledzic forum. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Jedziemy gdzieś coś jutro? Proponuje trasę: Katowice-Mysłowice-Lędziny-Bieruń-Pszczyna i odwrotnie. Co wy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Jutro chetnie pojezdze, piszcie o ktorej i gdzie sie spotykamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ja swoją propozycję dałem myślę, że tam nas jeszcze nie było taką ekipą to można by coś innego dla odmiany zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Jak dla mnie pasuje. Filmik z treningu z ostatniej niedzieli po rejonie pyrzowickich gorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Czyżbyś Łukasz rower do kupy już złożył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Moglibysmy sie umowic o 15.00 w centrum Katowic lub Simply Ligota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Sorry, ale po krótkim dystansie widzę, że kolano nie do końca się zregenerowało Tak więc Ja odpadam, chyba jeszcze trochę czasu musi minąć by powrócić do formy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 2 Października 2012 Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Przez weekend tym razem odpoczywalismy i regenerowalismy sily, do kolejnego weekendu jest jeszcze troche czasu, wiec podawac na sobote propozycje co do godz i trasy. Start standardowo Simply Michalkowice lub plac IC. Co do niedzieli, moglibysmy sie dolaczyc do treningu do ktorejs z grup: z Kozlowej Gorkilub do chlopakowz IC. Obie grupki startuja o 10.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicop Napisano 2 Października 2012 Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Przez weekend tym razem odpoczywalismy i regenerowalismy sily, do kolejnego weekendu jest jeszcze troche czasu, wiec podawac na sobote propozycje co do godz i trasy. Start standardowo Simply Michalkowice lub plac IC. Co do niedzieli, moglibysmy sie dolaczyc do treningu do ktorejs z grup: z Kozlowej Gorkilub do chlopakowz IC. Obie grupki startuja o 10.00. Ja wstępnie jestem chętny na niedzielę. Jeżeli chłopaki z IC będą jechać w kierunku północnym (tak żebym mógł dołączyć do nich gdzieś na trasie bez konieczności dojazdu do centrum Katowic), to chciałbym pojechać z nimi. Jeżeli nie, to chętnie zobaczyłbym jak wygląda jazda z grupą z Kozłowej Góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Dzis jesli ktos ma ochote sie dolaczyc do wspolnej spokojnej jazdy o godz 15.00 to dac znac pod 796056605. Jutro o godz 10.00 dla wszystkich chetnych trening IC w tempie bardzo spokojnym w okolicach Pyrzowic. Start plac IC. PS: Marcin kuruj sie aby za tydzien cos pokrecic ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JjForcebreaker Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Już jestem W ostatnim tygodniu byłem raz, we wtorek, więc zaliczając dziś jutro też wypadało by pokręcić. Jak wstanę i zdążę się przygotować to na pewno się na placu pojawię (i jeśli pogoda nagle się nie zepsuje, jak teraz patrzę to ma być 12 i przelotny deszcz :/ ). Dziś było bardzo ładnie, prawdziwa złota jesień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JjForcebreaker Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Pada... po prostu super. Nawet jakby przestało teraz to na mokrych drogach przy 8'C i wietrze nie mam zamiaru jeździć, dopiero co wyszedłem z 2-tygodniowego przeziębienia. Ja to mam szczęście z tym IC, ostatnio ulewa, teraz też deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 No niestety pogoda ch...wa. Dobrze, ze wczoraj udalo mi sie pojezdzic. Dzisiejszy trening IC takze odwolany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Propozycja na jesienno-wieczorne treningi: -spotkania wtorki, czwartki okolo godz 17.00 na lotnisku Muchowiec w Katowicach - do 18.00 mozna zrobic krotka trase poki nie zapadnie zmrok, potem pare rundek wokol lotniska - propozycje miesca treningu mozna przeniesc do parku chorzowskiego, trase nalezaloby wyznaczyc okrezna z oswietleniem oraz dobra jakoscia asfaltu. Parku Chorzowskiego nie znam , dlatego moja propozycja to Muchowiec - inne propozycje zamieszczac w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tater Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Jest ktoś chętny pokręcić jutro lub w niedzielę na Przełęcz Kocierską? Wyjazd o 8 - 8,30 rano z Giszowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Jaki dystans oraz trasa? I wogole gdzie to jest? Wydaje mi sie, ze moznaby bardziej w niedziele, jest szansa, ze wiecej ludzi dolaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Dla chetnych, jutro wycieczka z placu IC start o 10.00 z ekipa z IC, tempo bardzo spokojne 25-30km/h, dystans okolo 100km. Jada takze dziewczyny wiec nawet poczatkujacy kolarz da rade. Trening w parach wiec jazda spokojna w malym peletoniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tater Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Jaki dystans oraz trasa? I wogole gdzie to jest? Wydaje mi sie, ze moznaby bardziej w niedziele, jest szansa, ze wiecej ludzi dolaczy. Dystans około 150 - 160km, trasa Katowice -Imielin - Oświęcim - Andrychów droga nr 781 - Przełęcz Kocierska. Powrót tą samą drogą lub przez Oczków - Czernichów - Kęty - Oświęcim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Ja jutro odpadam z wypadem na przelecz Kocierska ze wzgledu na to, ze do 14.00 musze byc w domu, wiec mozemy to przelozyc na za tydzien. Jutro zatem wybieram sie na trening IC na godz 10.00, o ktorym wspomnialem wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Przypominam dla chetnych o krotkich 1-1,5 godz treningach wtorki i czwartki, na razie o 17.00 na Muchowcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Może się przyłącze tylko zależy gdzie śmigać, park śląski do mnie i te pętle nie przemawiają. Jak te pętle wokół lotniska to się zjawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 23 Października 2012 Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dzis nie jezdzilem bo pozniej z pracy wrocilem. Jak co jutro i czwartek aktualny 17.00 Muchowiec. Trzeba wykorzystac bo w weekend przesuniecie czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.