Skocz do zawartości

[Piekary Śląskie i okolice]

zedzik82

Rekomendowane odpowiedzi

czarusblitz=> wielkie sory ale nie wiem czy dam radę, rodzinne zakupy, w przyszłym tygodniu jedne urodziny... nie mam zbytnio czasu że by sobie to rozplanować. Może dziś wyjadę ale kompletnie nie wiem o której :./

Na stówę będę na IC, ale dziś niczego nie gwarantuję.

Dzięki wszystkim za jazdę, nawet lekka mżawka nie była problemem, choć jak wracałem to na grnaicy Chorzowa i Bytomia widziałem kałuże więc bardziej tam padało.

biker90=> w tygodniu raczej się nie umawiam, czasem jak się zdarzy piątek albo dzień wolny koło weekendu to tak, ale w normalnym tygodniu ciężko się umawia- czasem na 20min przed zmienia się to czy idę czy nie, godzina albo sama trasa.

czarusblitz=> ja też raczej nie będę pod Simply, też mi sie trochę zmieniło i będę musiał przejechać przez Tysiąclecie.

Gdzie będziesz czekał na placu IC?

Gibas=> musisz teraz nadrabiać! :) Będziesz miał czas na jazdy, przynajmniej w te soboty, jak to teraz wygląda?

Pisac w takim razie co do soboty, jak komu pasuje godzina oraz trase. Dla mnie to obojetne. Ale mysle ze godz 12.00 byla dobra jak ostatnio, a trasa moze tym razem w strone Mikolowa, co wy na to? Znam bardzo fajna trase Katowice- Ligota-Piotrowice-Podlesie- Mikolow-Wyry-Laziska Dolne-Laziska Gorne -Orzesze - Bujakow- Chudow - Halemba-Kochlowice-Katowice. Trasa generalnie ma bardzo duzo podjazdow, 3 z nich sa stosunkowo dlugie i ciezkie, dystans okolo 70-80km. Start z placu IC godz 12.00.

Podawajcie wlasne przyklady trasy oraz godz startu w sobote. Wybierzemy tak zeby wszystkim pasowalo.

Pisac w takim razie co do soboty, jak komu pasuje godzina oraz trase. Dla mnie to obojetne. Ale mysle ze godz 12.00 byla dobra jak ostatnio, a trasa moze tym razem w strone Mikolowa, co wy na to? Znam bardzo fajna trase Katowice- Ligota-Piotrowice-Podlesie- Mikolow-Wyry-Laziska Dolne-Laziska Gorne -Orzesze - Bujakow- Chudow - Halemba-Kochlowice-Katowice. Trasa generalnie ma bardzo duzo podjazdow, 3 z nich sa stosunkowo dlugie i ciezkie, dystans okolo 70-80km. Start z placu IC godz 12.00.

Podawajcie wlasne przyklady trasy oraz godz startu w sobote. Wybierzemy tak zeby wszystkim pasowalo.

Pasuje. Będę o 12 na placu IC.

keicop=> jak nie wiesz jaka była pogoda to naprawdę odetchnij z ulgą- niczego nie straciłeś. Z mojego pierwszego IC zostały mi mokre ciuchy i popsute słuchawki z iPoda :) Strasznie lało.

czarusblitz=> dzięki za info, nie wiem jednak czy dam radę. Nie mam dziś zbyt wiele czasu, poza tym nie wiem czy w ogóle wyjdę- nie zabrałem ze sobą żadnych długich spodenek czy nogawek, a jest bardzo ile... 12,13'C? Lipa. Jak się ociepli to może coś pokręcę ale raczej nie dam rady na 12 w Katowicach być.

Miłego kręcenia! :)

Również dzięki za jazdę. Profil był dla mnie dość męczący.

Dystans - 90km - śr. 21,7km/h

Co do trasy na mapie to zapraszam na mój profil na Endomondo - Marcin Gibas, można sobie obejrzeć.

Co do przewyższenia to pokazuje 594m.

Dzieki za dzisiejsza wspolna jazde, mam nadzieje ze trasa oraz jej profil sie podobal. Napiszcie jaki mieliscie dystans, oraz fajnie byloby jakby ktos wrzucil trase z endomondo lub czegos podobnego. Ciekawe jakie przewyzszenia byly. Pozdr

Trasa bardzo fajna, mały ruch, dobry asfalt i urozmaicony profil. Rozpogodziło się i było całkiem ciepło.

Mnie wyszło:

91,470 km; Vavr: 24,46 km/h; czas jazdy 3:44:19.

Do domu przez Rudę był jeszcze kawałek, nigdzie nie pobłądziłem, ale jazda przez te okolice ze względu na ruch samochodowy już znacznie mniej przyjemna niż wcześniej :) Dzięki za wspólny trening i wałówkę :)

@Marcin - mógłbyś podać link do mapy? - nie mogę znaleźć Twojego profilu na endomondo.

Weekend juz tuz, tuz! Wiec standardowo piszemy propozycje na sobote lub niedziele albo i sobote i niedziele! Godzina, trasa oraz miejsce zbiorki (Simply Michalkowice lub plac IC).

Ja proponuję niedzielę pod Simply Michałkowice. Zbiórka o 11? Co do trasy to mam w głowie obiecany objazd po górze Siewierskiej. Zrobiłem taki przykładowy szkic:

http://mapa.targeo.p...b35c46f2c2356d1

http://mapa.targeo.p...dcb5270de4b4f70

Jak trasa jest Wam dobrze znana i nie chcecie jej powtarzać, to mogę jeszcze zaproponować coś innego w rejonie Strzybnica/ Tworóg.

@Łukasz - jak tam filmik z soboty? Wrzucisz coś?

Mi pasuje niedziela 11.00. Co do trasy ok, jedynie napisz jaki dystans trasa ma, bo nie moglem odczytac. Co do filmiku to nie mialem czasu go obrobic, generalnie troche malo go, wiec w niedziele cos sie dogra i postaram sie go wrzucic z 2 treningow. Pozdro i wstepnie do niedzieli, chyba ze bedzie wiecej innych propozycji.

Mi pasuje niedziela 11.00. Co do trasy ok, jedynie napisz jaki dystans trasa ma, bo nie moglem odczytac. Co do filmiku to nie mialem czasu go obrobic, generalnie troche malo go, wiec w niedziele cos sie dogra i postaram sie go wrzucic z 2 treningow. Pozdro i wstepnie do niedzieli, chyba ze bedzie wiecej innych propozycji.

OK, to o 11 będę po Simply. Trasa w takiej wersji będzie miała jakieś 70-80 km, ale można ją dość elastycznie skrócić lub wydłużyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...