Mod Team michuuu Napisano 18 Czerwca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Teraz, LifeIsGood napisał: Czyżby to oznaczało że powędrowały do mojej paczki? Albo zauważyli , że nie mają w magazynie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Też tak obstawiam ... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LifeIsGood Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Nie wiem czy nie napisać rezygnacji i nie zamówić gdzie indziej... Kpina półtora tygodnia czekać na samą wysyłkę. Co prawda moja wina ponieważ nigdzie przed zamówieniem nie czytałem opinii o sklepie a dopiero po kliknięciu zamawiam... No ale człowiek uczy się na błędach więc poniekąd nie jestem na siebie zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Czerwca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Zapłacone czy pobranie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LifeIsGood Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 47 minut temu, michuuu napisał: Zapłacone czy pobranie? Pobranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Czerwca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 No to nie ma straty. Nie wywiązują się to wycofaj zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Ja bym zadziałał na zasadzie "jak Kuba bogu tak ..." Oni bez słowa przepraszam czy informacji o zwłoce potrafią olać klienta tak ja najzwyczajniej w świecie bez słowa bym nie odebrał . Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burnpiro Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Najgorszy sklep z jakim miałem kiedykolwiek odczynienia. Obecnie zamówiłem paczkę 22 Maja a na dzień 21 Czerwca nadal nie została wysłana. W przeciągu tego miesiąca dwa produkty zostały usunięte z zamówienia (jeden zamieniony na inny) ponieważ okazało się że jednak nie są dostępne (w momencie zamawiania oznaczona na zielono jako dostępne). Naprawdę nie polecam, aby dostać odpowiedź na mail trzeba wysłać ich z 30 wtedy łaskawie odpowiedzą. W przypadku telefonów zazwyczaj czeka się 10-20 min zanim ktoś odbierze i kolejne 10 zanim pójdzie sprawdzić dlaczego paczka nie została wysłana. Ciężko porównać obsługę tego sklepu do czegokolwiek ponieważ jeżeli chodzi o jakość to jest sobie Bikestacja, potem długo długo nic i kolejne wpadki innych sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LifeIsGood Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 (edytowane) Michuuuu, miałeś rację żeby się brzydko nie wyrażać o mojej opinii o tym sklepie napiszę tylko : rezygnuję i nigdy więcej brak tarcz i pytanie o zamienniki. Nie no ja dziękuję. Nie zaznaczam wrzućcie do koszyka co chcecie tylko konkretny produkt... Szkoda pisać i robić elaborat. Może w innym sklepie będzie Edytowane 21 Czerwca 2018 przez LifeIsGood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 21 Czerwca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Mnie jak zwykle ciekawi ,co pcha ludzi do robienia zakupów w tym "sklepie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Czerwca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Cena Czyni Cuda i odbiera ludziom rozum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbikeer Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Drodzy Kupujący jeśli przez zakupem w tym, że się tak wyrażę, "sklepie" nie widzieliście tego tematu na forum to musieliście widzieć ich dostępny profil na Opineo. Tak jest tak samo źle jak na tym forum. https://www.opineo.pl/opinie/bikestacja-pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 21 Czerwca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Opineo... ciekawe jest to ,że tylko przy pozytywnych opiniach jest znacznik "Wiarygodna opinia". Wiarygodność level hard. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LifeIsGood Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Godzinę temu, sznib napisał: Cena Czyni Cuda i odbiera ludziom rozum Nie tyle cena co rzekoma dostępność produktu. Tylko w kilku sklepach był dostępny (3-4) a no cena lekko niższa ale to nie było główne kryterium. "Sklep" mnie przekonał ponieważ miał wieeeele przedmiotów "na stanie". I tak jak pisałem wyżej, opinie zacząłem zbierać dopiero po kliknięciu zamów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 To jest fenomen. Jedyny sklep ma tutaj taką książeczkę a ludzie nadal tam zamawiają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 "mają wszystko" mają ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niko00 Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Polecam używać opcji płatność za pobraniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 (edytowane) 37 stron wątku chyba wystarczy,żeby wyrobić sobie opinię o tym sklepie... Ja czasem kupuje od nich ale tylko przez allegro i za pobraniem. Jak się opóźnią to dostaną negatywa ew. może się rozmyślę i nie odbiorę z paczkomatu. Ostatnio kupiłem 3 rzeczy i wszystko było OK. A jak ktoś chce koniecznie przez sklep internetowy to niech kupuje ale na następny sezon Edytowane 21 Czerwca 2018 przez firefoks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejken Napisano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Dlaczego ?Dla sportu?Jak sprawdziłem/zagrałem za nieduże pieniążki,nie konieczny zakup.Skąd pozytywy na opineo?-niedługo po zakupie wysyłają link żeby zaopiniować.Kiedy jeszcze nie miałem towaru a postanowiłem opinię napisać link był już nie aktywny.Pewnie czas aktywności linku jest bardzo krótki ze względu na konsekwencje negatywnych opinii.Pewnie wiele osób ze względu na informacje typu 'pieniądze są ,dziękujemy towar niedługo spakujemy' pisze pozytywa.Gdybym nie znał opinii o tym sklepie być może też by mnie poniosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pand0ra Napisano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Nie polecam kół zaplatanych przez ten sklep. Mam tylne fabrycznie zaplatane dt x1600 oraz przednie na tej samej obręczy, ale szprychach 1.8, zaplatane w bikestacji. To z bikestacji zaledwie po kilkuset km lata na wszystkie strony, a nawet większego terenu jeszcze nie widziało. Tylne trzyma się dobrze, choć jest bardziej obciążone, dodam, że ważę tylko 72kg! Z innymi zakupami u nich nigdy nie miałem problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 (edytowane) Od sześciu lat sklep zbiera głównie negatywne opinie i jeszcze nie zbankrutował. Sam zrobiłem tam kilka zakupów z powodu niedostępności w innych sklepach, ale właśnie się naciąłem. Okazało się, że nie mają towaru, mimo potwierdzenia dostępności. Ponieważ nie dostałem zwrotu kasy na Paypala, próbuję się skontaktować, ale telefony milczą, a na maile nie odpowiadają. Fok dem i nigdy więcej. Edytowane 4 Lipca 2018 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 4 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 50 minut temu, artoor napisał: Od sześciu lat sklep zbiera głównie negatywne opinie i jeszcze nie zbankrutował. I to jest tygrys biznesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 (edytowane) Rzekłbym - głupich nigdy nie zabraknie. Wizja ceny niższej o 5zł od konkurencji owocuje klapkami na oczy i odpuszczeniem wyszukania informacji na temat tego "sklepu" :-> Edytowane 4 Lipca 2018 przez sznib nie cytujemy posta poprzedzającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 6 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Zupełnie mi się z tym nie spieszyło i bardziej dla jaj zamówiłem przez Allegro pedały Time Atac 8. Oczywiście za pobraniem i z intencją -gdyby miało się przedłużać- napisania do nich, że rezygnuję, żeby nie wysyłali, bo i tak nie odbiorę. O dziwo nie było żadnych problemów, pedały szybko były u mnie. Byłoby niesprawiedliwe, gdybym nie napisał: Pozytyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 6 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Bo to u nich norma gdy kupujesz za pobraniem. Ale ludzie pragnący zaoszczędzić kilka złotych nacinają się szpetnie... Co zresztą widać w tym kilometrowym wątku - wszystko opisane, że sklep niewiarygodny a ciągle znajdują się naiwniacy płacący z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi