joesatch Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Ja jeszcze tylko wykorzystam darmową przesyłkę... ale chyba kupię jedną końcówkę linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGie Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Tak mi się wydaje że moderator powinien wprowadzić ograniczenia do tego działu. Np. minimum 6 miesięcy na forum i np 30 postów, żeby wystawić opinię o sklepie. patrząc na to co się tutaj ostatnio dzieje mogę to podsumować wierszykiem: Minuta od rejestracji i pozytyw dla bajkstacji gdzie tu kur** wiarygodność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Może BS rozdaje gratisy lub rabaty za rejestracje i pozytyw na naszym forum ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbikeer Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Moderator usunął moje wcześniejsze wpisy na temat tych "wiarygodnych" nowych użytkowników. Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez mtbikeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 lol O_o ciekaw jestem jaki cel ma pisanie opinii na nowym koncie? bardziej ogarnięty człowiek zauważy że konto ma 1 post, a mniej ogarnięty człowiek nawet nie zajrzy na forum chyba że ktoś to robi w ramach antyreklamy- żeby pokazać że się nieudolnie bronią (może konkurencja) ps. ja kupiłem u nich DT Swiss 370 a przysłali 350 więc ja jestem zadowolony Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dure Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Mniej ogarnięty człowiek to siedzi na tym forum od kilku lat, ma 1000 postów, a i tak tam kupuje bo jest 2zł taniej. Następnie pisze w tym temacie negatywa, że czekał na paczkę 2 tygodnie bo ich "system" się pomylił. I płacze jaki to on poszkodowany bo się dał nabrać na 2zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vdcmike Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Nie ma nic złego w czekaniu na przesyłkę 2 tyg pod warunkiem, że informuje się o tym wyraźnie klienta PRZED dokonaniem zakupu. Poza tym jak się sprzedaje towar wirtualny to i system "musi" się mylić. Szczęśliwie jest konkurencja, która bardziej dba o klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antioedipus Napisano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Ocena: pozytywna Pod wpływem negatywnych opinii z forum zamówiłem towar za pobraniem. W przypadku mojego zamówienia (komplet SLXów m675) wszystko było jednak OK - wysyłka po dwóch dniach roboczych od zamówienia, przewody przycięte do zgłoszonej przy zamówieniu długości. Na pewno zrobię tam jeszcze jakieś zakupy. Mam tylko zastrzeżenia do informowania o statusie realizacji zamówienia - dostałem wyłącznie info o wysyłce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zhan Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Ocena negatywna Kupowałem niedawno u nich tarczę hamulcową i płyn do mycia roweru. Po tygodniu od wpłaty zadzwoniłem z pytaniem co się dzieje. Otrzymałem odpowiedź, że dziś wysyłka. Niestety wysyłka nastąpiła dwa dni później. Na dodatek płyn miał odkręcony korek. Całość była owinięta folią więc się nie wylało ale ja rozpakowując folię zalałem ubranie. Na plus dobra cena i to, że udało się dodzwonić, reszta to same minusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUSEE Napisano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Ocena - neutralna Robiłem u nich zakupy kilkukrotnie, zamówienia złożone rano zazwyczaj przychodziły na następny dzień (głównie komponenty KCNC), jednak przy zamówieniu całego napędu, pomimo wszystkich części teoretycznie dostępnych na stronie, skapitulowałem po 3 tyg. oczekiwaniu i anulowałem zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 5 Września 2016 Udostępnij Napisano 5 Września 2016 To może ja dla równowagi: Ocena: negatywna. Zamówiłem towar dostępny na stanie, do paczkomatu za pobraniem. W wiadomości napisałem,że zależy mi na szybkiej wysyłce ( potrzebowałem opon na wyścig). Oczywiście byłem naiwny, bo towar przyszedł dopiero po 2 tygodniach i moim mailu ponaglającym. Wyścig przegrałem o 8 sekund Żałuje,że nie kupowałem przez alledrogo bo dostaliby odpowiedni komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klauz Napisano 5 Września 2016 Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Ocena NEGATYWNA Kupiłem kilka rzeczy, dętkę 28", taśmę na obręcz, koszyk na bidon i jeszcze torebkę podsiodłową Schwalbe z dętką i łyżkami.Oczywiście "natychmiastowa wysyłka" trwała tydzień.W końcu odebrałem. Torebka podsiodłowa zupełnie inna niż ta z aukcji. Na aukcji jak byk model MTB / Trekking 28", ja otrzymałem szosową. Zupełnie inne kody produktu wg Schwalbe, więc o pomyłce raczej nie może być mowy, po prostu wrzucili do paczki byle co, na odczep się, bo już się upominałem o terminowość.Wysłałem maila z zapytaniem co jest grane, póki co cisza. Otworzyłem również spór na allegro. Zobaczymy jak się sprawa zakończy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paul997 Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 (edytowane) OCENA: NEGATYWNA Siodełko, końcówki linek, 3 dętki, wszystko "dostępne", razem prawie 400 zł. Zamówienie złożyłem 22 sierpnia, 23 sierpnia dostałem na maila paragon i cisza. Na ponaglenia telefoniczne i mailowe dostałem już 3 razy odpowiedzi: wysyłka dzisiaj, najpóźniej jutro. Pierwsza "wysyłka dzisiaj" to była środa 31 sierpnia, ostatnia wysyłka "najpóźniej w poniedziałek" dotyczyła 5 września. Nadal nie dostałem informacji od InPostu, że paczka do mnie została nadana. I teraz nie wiadomo, czy rezygnować i czekać nie wiadomo, jak długo na zwrot pieniędzy, czy jednak doczekam się towaru. Wkurza mnie to, bo zamawiałem równocześnie kierownicę, sztycę i okulary z trzech innych sklepów i doszły przed weekendem 27-28 sierpnia (wszystko potrzebne było na wyścig). Jeżeli zamawiać, to pod warunkiem, że się nie spieszy i za pobraniem. EDIT: Dwa pozytywy powyżej są ze świeżych kont, nie zwróciłem wcześniej na to uwagi. Edytowane 6 Września 2016 przez paul997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki74 Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 jak długo na zwrot pieniędzy Mi przetrzymali pieniądze maksymalnym terminem jak wyznaczyli w regulaminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 EDIT: Dwa pozytywy powyżej są ze świeżych kont, nie zwróciłem wcześniej na to uwagi. To wyjaśnia dlaczego mają opóźnienia z wysyłką towarów: zamiast się wziąć za robotę to zakładają konta na forach i piszą sobie pozytywne komentarze Tu też ich nie lubią: http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=14648.0;all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUSEE Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 (edytowane) Ocena NEGATYWNA Ostatnio kupiłem mostek i kierownice- na fakturze pomieszali dane firmy z danymi dostawy. Kontakt mailowy i telefoniczny w bikestacji to fikcja. Edit: Zamiast wziąć się do roboty, i za rzetelną obsługę to zakładają lipne konta na forum!!! Edytowane 6 Września 2016 przez FUSEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paul997 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Alleluja, dzisiaj wysyłka zamówienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vdcmike Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Ja się przyzwyczaiłem, że kupując w BS trzeba być bardzo cierpliwym i gotowym na ew. zmiany w zamówieniu bo towar jest głównie wirtualny. Poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń. Wysyłają to co trzeba. W miarę szybko zwracają kasę (anulowanie zamówienie lub pozycji). Udaje się nawet ponegocjować ceny jeśli okazuje się, że brak zamawianego towaru ale jest inny/droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Zamawiałem ogólnie 4 razy, ale głównie drobnicę, łańcuchy, ściągacz do korby, kasety itp. 2 zamówienia wyszły na następny dzień, 2 inne po 2 dniach więc nie jest źle, ale jak pisali poprzednicy nie zamawiać jeśli się śpieszymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klauz Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Na spór w Allegro odpowiedzieli tego samego dnia, proponując wymianę z dostawą kurierem, który miałby odebrać wadliwy towar. Niestety na tym się skończyło i teraz przez dwa dni nie odpowiadają, kiedy ta wymiana ma nastąpić.. Nie każdy ma możliwość siedzieć w domu i czekać na kuriera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUSEE Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 To chyba BikestacjaPanna a nie Kaliowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marla2214 Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Ocena - pozytywnaKomentarz - wszystko w porządku, bardzo szybka wysyłka, a rowerek jest naprawdę pierwsza klasa Sklep Bikestacjaopinia pozytywnaTym razem przesyłka szybko dotarła więc jest ok, wszystko w jednym kawałku Jedyny mankament to zapakowanie przesyłki. UWAGA: FIKCYJNE KONTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matu708 Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Ocena - pozytywna Komentarz : W sklepie jest bardzo dużo wyposażenie, szybka dostawa, niskie ceny. Jestem bardzo zadowolony polecamUWAGA: FIKCYJNE KONTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Bajkstacjo nie idź tą drogą! Jeszcze się nie nauczyliście po akcji z podbijaniem własnych aukcji na allegro, że kłamstwo i naciągactwo ma krótkie nogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajaraNy Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Ocena - Pozytywna Ostatnio zamawiałem u nich kilka drobnych rzeczy ale nie z poziomu strony internetowej sklepu a przez Allegro. Zamówienie złożone wieczorem, wysłane zostało na drugi dzień, po dwóch dniach było już w paczkomacie. Wydaje mi się że na Allegro sprzedają przedmioty które fizycznie posiadają na sklepie dlatego nie ma opóźnień a i allegrowy system komentarzy dodatkowo ich motywuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi