Skocz do zawartości

treningi szosowe dla pan w Warszawie

leotennis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie czy jakies Panie pol amatorki mialyby ochote ze mna w WE pojezdzic? Moge tylko w sobote i niedziele.

Normalnie w sezonie to sobie bo 100-120 km tygodniowo robilam. Cala zime na trenażerze przepracowalam.

Jakies propozycje? chce sie przygotowac do Tour de Pologne amatorow i pobic swoj rekord. Mieszkam na praga poludnie.

Czekam na oferte. Jezeli jacys Panowie by chcieli pojezdzic to tez nie powiem nie:-)

• 1 miesiąc temu...

Witam, mam pytanie czy jakies Panie pol amatorki mialyby ochote ze mna w WE pojezdzic? Moge tylko w sobote i niedziele.

Normalnie w sezonie to sobie bo 100-120 km tygodniowo robilam. Cala zime na trenażerze przepracowalam.

Jakies propozycje? chce sie przygotowac do Tour de Pologne amatorow i pobic swoj rekord. Mieszkam na praga poludnie.

Czekam na oferte. Jezeli jacys Panowie by chcieli pojezdzic to tez nie powiem nie:-)

Hej, ja tez amatorsko jezdze i tez szukam jakiejs kobiety do wspólnych wyjazdow. Mieszkam na woli/srodmiescie koło ronda radosława i mysle o wyjezdzie na weekend majowy 2-3 dni gdzies..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...