leotennis Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Witam, mam pytanie czy jakies Panie pol amatorki mialyby ochote ze mna w WE pojezdzic? Moge tylko w sobote i niedziele. Normalnie w sezonie to sobie bo 100-120 km tygodniowo robilam. Cala zime na trenażerze przepracowalam. Jakies propozycje? chce sie przygotowac do Tour de Pologne amatorow i pobic swoj rekord. Mieszkam na praga poludnie. Czekam na oferte. Jezeli jacys Panowie by chcieli pojezdzic to tez nie powiem nie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorota25 Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam, mam pytanie czy jakies Panie pol amatorki mialyby ochote ze mna w WE pojezdzic? Moge tylko w sobote i niedziele. Normalnie w sezonie to sobie bo 100-120 km tygodniowo robilam. Cala zime na trenażerze przepracowalam. Jakies propozycje? chce sie przygotowac do Tour de Pologne amatorow i pobic swoj rekord. Mieszkam na praga poludnie. Czekam na oferte. Jezeli jacys Panowie by chcieli pojezdzic to tez nie powiem nie:-) Hej, ja tez amatorsko jezdze i tez szukam jakiejs kobiety do wspólnych wyjazdow. Mieszkam na woli/srodmiescie koło ronda radosława i mysle o wyjezdzie na weekend majowy 2-3 dni gdzies.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.