Skocz do zawartości

[1000-1300] rower uniwersalny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Bardzo mi milo przywitac wszystkich forumowiczow. Postanowilem zakupic nowy rower poniewaz moj stary author wymaga kapitalnego remontu a to chyba jest nieoplacalne. Pieniazki ktore chcialem wydac to okolo 1200 zl. Rower używam glownie po asfalcie i lesnych sciezkach ale tez 3-4 razy w roku wybieram sie w Beskidy na jazde górska, tam juz potrzeba mi dobrego przelozenia zebym mial sile wyjechac pod gore:) Zwracam sie z prosba o przeslanie jakis propozycji jakie marki na co zwrocic uwage itp. Bardzo dziekuje i pozdrawiam.

Gość voytec
Napisano

Za 1199zł możesz mieć Mbike Avenger'a lub Unibike Mission.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam ,

za 1300 zł dobrym wyborem jest Unibike Fusion - droższy od Mssiona ale ma lepsze opony, pedały hamulce itp. ejst tez wersja z tarczówkami - mechaniczne ale zawsze to lepsze od tanich V-ek ^_^

Gość voytec
Napisano

Na mechcanicznych tarczówkach przy dużej prędkości sobie nie pohamujesz. Przynajmniej na Acerach tego nie zrobisz. Lepiej wziąć coś z tanimi V-kami który przynajmniej hamują.

Gość voytec
Napisano

Avid SD7 to akurat V-ki a autor postu zapytał o rower do 1300pln i nie pytał co po zakupie w nim wymienić bo bez łachy może dozbierać te cztery stówy i kupić rower z hydraulikami.

Napisano

voytec wiem ze SD7 to V-ki ale orginalne heble Fusiona są do niczego

swoja droga w rowerze z 1700 zł nie dostaniez jakis swietnych hydraulików :thumbsup:

Napisano

Witam. Bardzo mi milo przywitac wszystkich forumowiczow. Postanowilem zakupic nowy rower poniewaz moj stary author wymaga kapitalnego remontu a to chyba jest nieoplacalne. Pieniazki ktore chcialem wydac to okolo 1200 zl. Rower używam glownie po asfalcie i lesnych sciezkach ale tez 3-4 razy w roku wybieram sie w Beskidy na jazde górska, tam juz potrzeba mi dobrego przelozenia zebym mial sile wyjechac pod gore:) Zwracam sie z prosba o przeslanie jakis propozycji jakie marki na co zwrocic uwage itp. Bardzo dziekuje i pozdrawiam.

Podaj swój wzrost ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...