barteksc Napisano 11 Marca 2012 Napisano 11 Marca 2012 Witam. Bardzo mi milo przywitac wszystkich forumowiczow. Postanowilem zakupic nowy rower poniewaz moj stary author wymaga kapitalnego remontu a to chyba jest nieoplacalne. Pieniazki ktore chcialem wydac to okolo 1200 zl. Rower używam glownie po asfalcie i lesnych sciezkach ale tez 3-4 razy w roku wybieram sie w Beskidy na jazde górska, tam juz potrzeba mi dobrego przelozenia zebym mial sile wyjechac pod gore:) Zwracam sie z prosba o przeslanie jakis propozycji jakie marki na co zwrocic uwage itp. Bardzo dziekuje i pozdrawiam.
Gość voytec Napisano 11 Marca 2012 Napisano 11 Marca 2012 Za 1199zł możesz mieć Mbike Avenger'a lub Unibike Mission.
qwaq Napisano 23 Marca 2012 Napisano 23 Marca 2012 Witam , za 1300 zł dobrym wyborem jest Unibike Fusion - droższy od Mssiona ale ma lepsze opony, pedały hamulce itp. ejst tez wersja z tarczówkami - mechaniczne ale zawsze to lepsze od tanich V-ek
Gość voytec Napisano 23 Marca 2012 Napisano 23 Marca 2012 Na mechcanicznych tarczówkach przy dużej prędkości sobie nie pohamujesz. Przynajmniej na Acerach tego nie zrobisz. Lepiej wziąć coś z tanimi V-kami który przynajmniej hamują.
qwaq Napisano 23 Marca 2012 Napisano 23 Marca 2012 Najlepiej odrazu dokupić jakieś hydrauliczne deorki albo Avid SD 7
Gość voytec Napisano 23 Marca 2012 Napisano 23 Marca 2012 Avid SD7 to akurat V-ki a autor postu zapytał o rower do 1300pln i nie pytał co po zakupie w nim wymienić bo bez łachy może dozbierać te cztery stówy i kupić rower z hydraulikami.
qwaq Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 voytec wiem ze SD7 to V-ki ale orginalne heble Fusiona są do niczego swoja droga w rowerze z 1700 zł nie dostaniez jakis swietnych hydraulików
mjtryb Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 Witam. Bardzo mi milo przywitac wszystkich forumowiczow. Postanowilem zakupic nowy rower poniewaz moj stary author wymaga kapitalnego remontu a to chyba jest nieoplacalne. Pieniazki ktore chcialem wydac to okolo 1200 zl. Rower używam glownie po asfalcie i lesnych sciezkach ale tez 3-4 razy w roku wybieram sie w Beskidy na jazde górska, tam juz potrzeba mi dobrego przelozenia zebym mial sile wyjechac pod gore:) Zwracam sie z prosba o przeslanie jakis propozycji jakie marki na co zwrocic uwage itp. Bardzo dziekuje i pozdrawiam. Podaj swój wzrost ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.