Endriu888 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Witam Czy ktoś posiada takową kartę i mógłby pożyczyć bym miał możliwość taniej zakupić rower w skiteam. Za pomoc oczywiście się odwdzięczę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mfabry Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam Czy ktoś posiada takową kartę i mógłby pożyczyć bym miał możliwość taniej zakupić rower w skiteam. Za pomoc oczywiście się odwdzięczę. Pozdrawiam Skuteczność poszukiwań byłaby większa gdybyś podał skąd jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu888 Napisano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Jestem z Gorzowa Wielkopolskiego woj. Lubuskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 A dzwoniłeś do ski zapytać ile dadzą rabatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu888 Napisano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Tak ale nie sprecyzowali mi tego dokładnie mówili o swoich programach lojalnościowych a tam w gre wchodzą rabaty jak się płaci kartami kredytowymi bądź karty stałego klienta platynowa-15% złota 10% srebrna 5% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu888 Napisano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Widzę, że raczej nikt nie ma albo nie chce pomóc trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 moge wspomoc 10% jak przyjedziesz do Wawy:) pasuje .Mysle ze koledzy na forum sa zyczliwi:),a pozatym 5% to zawsze dostaniesz tylko poczytaj regulamin skiteam(juz nie pamietam ale jak placisz karta odpowiedniego banku:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu888 Napisano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Już się dowiedziałem 10% skiteam da na każdy rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.