Punkxtr Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 J/w, chłopaki posiadają ten zestaw i są godni polecenia. Osobiście mam jednak obawy co do trwałości tego rozwiązania wzgl. starszego; zazębiającego się 18x (ważę 65 kg). Na razie test trwa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waryna Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Ja swoje kupowałem tutaj: http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=81540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk37 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Witam, Sam do niedawna mialem problem z czesciami DT, ale pojawil sie sklep gdzie mozna dostac chyba kazda z mozliwych czesci. A do tego mozna wyrwac naprawde dobry sprzet na wyprzedazy http://www.dt4you.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13kisiel13 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Witam, Sam do niedawna mialem problem z czesciami DT, ale pojawil sie sklep gdzie mozna dostac chyba kazda z mozliwych czesci. A do tego mozna wyrwac naprawde dobry sprzet na wyprzedazy http://www.dt4you.com/ Wiem o tym sklepie aczkolwiek twoja wypowiedź zalatuje trochę reklamą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom3 Napisano 6 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Szczególnie patrząc na podane informacje: " Skąd:Oborniki" i pierwszy post do tego na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13kisiel13 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Bardzo nie lubię takiego zachowania sklepów lub sprzedawców: zakładania fałszywego konta na forum i pisania postów reklamowych bądź w swojej obronie podajac się jako zadowolony klient. Taka postawa dt4u w moim przypadku zaowocowała dokładnie odwrotnym efektem niż zamierzany: byłem niemal w 100% zdecydowany na zakup tych ratchetów właśnie tam przez allegro, a teraz mam spore wątpliwości czy nie skorzystam z ebay ponieważ nawet z przesyłką ceny są bardziej konkurencyjne. Drodzy sprzedający oraz sklepy: jeśli chcecie się tu wypowiadać w imieniu swoich przedsiębiorstw to proszę was, poinformujcie najpierw forumowiczów z kim mają do czynienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Czy koledze udało się coś zakupić? Ja liczę pochwalić się efektami jutro. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Dziś otrzymałem paczkę z DT4YOU. Pierwszy rzut na wagę, 36T 14,6 gramów, 18T 14,2 gramów. Efekty? W terenie da się najbardziej odczuć zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13kisiel13 Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Chyba mnie przekonałeś do zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Na Allegro sa dwie ostatnie sztuki po 60 zl kazda co daje najlepsza cene w sieci. Jesli dzis kupisz to mozliwe ze Ci wysla od razu bo pozniej do 7 lub 8 maja sa out of reach. Rower teraz brzeczy jak wsciekla osa. ;-) Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piszaman Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 pozniej do 7 lub 8 maja sa out of reach. Co masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Mam na myśli ichniejsze urlopowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.