Endriu888 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Witam Wybieram się do ski-team na przymiarkę do Poznania a gdzie polecacie kupić rower CUBE tzn. gdzie mogę liczyć na w miarę sensowny rabat?Interesują mnie modele LTD, LTD PRO bądź LTD RACE 2012 ale to z znacznym rabatem. Pozdro i dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 http://www.sportprofit.pl/Produkty.html tyle ze we wrocku 15% rabatu mialem lrd race2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ciężko Ci będzie otrzymać duży rabat, jeśli nie jesteś nigdzie stałym klientem i zakupy robisz po raz pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu888 Napisano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Niestety dokładnie tak jak mówisz po raz pierwszy....Dodam, że gotówką będę płacił ale pewnioe to nic nie zmienia...I nie mam kart kredytowych...sklep sport-profit proponuje 10% rabatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Może rower z 2011. Na nowe modele z 2012 rabaty na pewno mniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu888 Napisano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Wiesz na allegro mi jeden sklep chce dac 10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Trzeba negocjować jak najwięcej, nic nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Na 2012 na pewno mniejsze , albo brak , a tak w ogóle to jaka to róźnica ze tak bardzo chcesz LTD race 2012???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu888 Napisano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Osprzęt lepszy ale ten widelec FOX mnie odstrasza....koniecznie co roku trzeba go serwisować nawet gdy sie go nie katuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 A co ma lepszego ???? piasty XT zamiast Sunringle , uwazam że sunringle lepsze maszynówki;) Przerzutka przednia XT zamiast SLX 30 zł różnicy rewelacja. A hamulce Shimano BR-M505 też chowają się przy FORMULA RX , Więć powiedz mi gdzie tu lepszy osprzęt??? A proponiego to powoli wymieniam calosc , korba Shimano FC-M552 nie posiada systemu hallowtech2 jeżeli lubisz ostrą i szybką jazde to osprzet jest na minus trzeba zmienić korbę jak najszybciej , manetki SLX też szału nie robią ja zmieniłem i jestem bardzo zadowoly oczywiscie XTR 980. Natomiast z amora FOX jestem zadowolony sprawuję sie należycie ma na chwile obecną 2000 km przebiegu po dwoch miesiącach , a servisant w sklepie powiedział że po 3000 km trzeba zajrzeć do niego . A co ważne w sport profit mozesz zrobić tak ,że osprzet z roweru oddasz wymienisz na lepszy i dopłacisz różnice. Musisz zadzwonić i zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elton29 Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Wiesz pewnie tylko dlatego że to cube i może ma fajniejsze malowanie tyle wnioskuję z postów skoro nawijacie co jest lepsze a co gorsze i że ciężko o rabat bo nowy sezon się zaczyna kolo dalej swoje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Dokładnie idzie sezon to wiadomo że sprzedaż wzrośnie , jak ja kupowalem swoj rower 2 stycznia to w sklepie pusto a jak bylem ostatnio to nie bylo sie gdzie ruszyc , i kazdy kto był chcial kupic nowy rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 No właśnie. Teraz jest dobry okres na zakup roweru ale nie na zdobycie wysokiego rabatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu888 Napisano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Widzisz w sport-profit 10% chcą mi dać w w sklepie bikeplanet.pl 15,2% ale nie wiem czy znacie ten drugi sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Nie znam tego sklepu , sport profit jest u mnie w miescie i dlatego znam... jak masz okacje z wiekszym rabetem to kupuj nie zastanawiaj się , lepiej w tym czasie nabijac kilometry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu888 Napisano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 A powiedz mi ja jestem zielony w temacie regulacjii amora jego konserwacji itp to takie skomplikowane itp?Robiłeś w tym sportprofit serwis FOX-a?Ile to kosztuje tak naprawdę łatwo go ustawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.